【祝電蛇早日康復】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXVI

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
達哥,最·後·探·肛!
西蒙黎未
Who
足球倫敦 :

在紐卡素對陣阿仙奴的比賽中,門將 Mattew Ryan 用西班牙語跟加比爾溝通,並提醒巴西後衛注意他的左手。 Ryan 曾於2015年在華倫西亞待過一段時間,在那裡他學會了這門語言。
佢想施蒙尼過黎取代達犬
含撚啦呢條契弟
就係因為你唔撚斷腳
同扮勁爭正選門將
搞到我哋冇咗廢龍
unai Simon
施蒙尼足球應該悶撚到訓著
Ccc尼要回家了
亨利認有份購「廠」:重新注入槍手DNA

【Now Sports】早前有傳阿仙奴3大名宿亨利、柏金、韋拉,與瑞典富豪Daniel Ek合作收購阿仙奴,亨利日前終於公開承認相關傳聞。
自從阿仙奴宣佈加入歐洲超級聯賽之後,球迷對班主高安基不滿的聲音愈來愈熾熱,不過對高安基不滿的又豈止球迷,槍手名宿亨利(Thierry Henry)日前接受訪問時都表達了對高安基家族的不滿,並透露因此而萌生入主球會的念頭。

亨利表示:「我知道大家都很想聽關於收購的事。這件事是真的,而Daniel Ek也是真正的阿仙奴球迷,並沒有因為商機而說謊。當時他接觸了我們,知道他希望讓球迷多些參與球會事務,請求我們與球迷組織聯絡。而我們就希望能夠邀請球迷參與董事會會議,重新將早已失去的阿仙奴DNA注入球會。」

不過高安基早前已經發聲明表明,將拒絕外界的任何收購建議,亨利就指夥伴們已經準備好長期抗爭:「這次收購將是漫長且不容易,但是Daniel Ek不會放棄,並等待到對方首肯為止。」

圖片來源 : ©AFP
又係叫UNAI 咁愛蛇返埋嚟未
等睇佢落埋場邊拎個咪黎教阿迪達教波
兩個都唔識教
亨利教波仲閪廢
真係炒達都腳踏實地搵個好教練啦
亨利教波只會屌球員踢唔到佢要既波
咁樣逼宮高安基更加唔會賣
落鳩我面仲使出黎行
呢到好多多嘴狗fans
亨利同韋拉兩件教阿狗應該降撚埋班
其實有冇可能爭下巴黎個Areola
今季踢富林真心唔錯,又身高手長
西蒙真係幾勁 琴晚比西維爾㩒屌 救好多必入波 拎3分功臣
Forbes 話牙犬值2.8b usd
Spotify 個價仲爭300m
識踢波唔等於識教波
派路 加利仔 亨利 韋拉
大撚把都係 牙達唔係拎到冠軍 都應該同佢地並肩而行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞