【祝電蛇早日康復】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXVI

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
最接近所謂血性足球
應該係雲狗果期 成隊係有啲血性 想贏唔會想輸
熱血反杯 不過歐聯都係熱血出局
之後已經無乜血性可言
同意呢個階段唔應該以成績判斷達。
正如近10零年先支持阿仙奴既球迷,好多都唔係因為成績而支持,係因為踢法而支持。

而近呢一年既阿仙奴,係無勇氣,無方向,無希望,呢個先係問題所在,呢個先係好多球迷屌柒阿迪達既原因。佢已經黎左1.5年,但完全展示唔到佢有能力帶領球隊有方向地前進。

依家阿仙奴既比賽,只剩低乏味,無希望,枯燥,完全"唔阿仙奴"。
爺爺波輸得漂亮/贏勢輸波 都好過依家咁唔知自己睇緊乜鳩
場場屌狂歡四寶屌到嘔血都算血性啦
衫可以 model柒
笑到仆街
點心急法原來請達唔係心急想有成績
咁炒雲加炒愛狗做乜
反達都唔會迷摩啦
中左降頭咁
要準備好幾多毀約金
賣馬夫真係on9
硬件有潛質上一線 今季喺史特加已經好大進步
今季聯賽 領先之後比人追和/反cup係全英超最多
次次上半場入一粒就想守到完場
有睇都知摩狗而家d波幾閪
熱狗本身靠孖寶咋
如果唔係排名仲低過我地
始終都係愛蛇好
愛是最大權利
屌佢老母

一間球會可以有八成decision 都係錯

呢單八成最後都會後悔
我對阿仙奴以前有血性既定義係,以前阿仙奴起碼肯攻,有攻勢,唔會做縮到烏龜。肯攻,有入球機會,有嬴波希望。

依家隊波對中游球隊都好多時無優勢,有時戰術保守到直情唔點攻。今季聯賽既表現,不堪入目。

依家呢隊阿仙奴既表現,因"進攻足球"而支持阿仙奴既球迷,係難以接受。
咩呀全盛阿仙奴打快反架
進攻足球係認同既
我迷達都認同進攻火力唔夠
不過你講既血性同我地理解既血性有分別所以先有誤會姐
近10年黎講 老野係猜多過快速反擊既
早期啲反擊係好好j
達狗已經係極端相反 根本保守足球 鳩搓走火入魔過哥狗 球員唔啱踢都照搓照橫傳回後
大家都係搓傳 點解要炒爺爺
上季唔猜下下防反斬上去又係比人屌唔係阿狗足球
其實我反而覺得佢未拿捏到個平衡點
時間比佢就唔會好多 起碼球迷係 贏到歐霸續到命既話
希望下季可以有個平衡 守到又識攻返 唔係一味保守
有得揀既我揀耶子教好過
實用足球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞