【祝電蛇早日康復】阿仙奴20-21球迷吹水區 MDCXVI

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唔好玩啦 佢經理人係拉奧拿
阿咁窮 兩野就俾佢揸乾
鬼叫達狗廢咩
打起Kane son仔又明顯勁咗
如果要我揀摩狗同達狗 我會揀達
打起打到排第六
咪又係季初keep到一排
摩狗衰極都叫有D戰績睇吓
摩狗會搞撚亂晒個更衣室
有邊次冇同球員嘈
講戰績
牙達教一陣夠拎冠軍啦
你講呢啲廢話同老屎忽講野有乜分別
阿叔我以前假假地都拎過乜獎乜獎咁
迷摩係咪弱智
之前達好似都話捉鬼 咩對話流出?

有戰績我話知你更衣室六國大封相啦
好過依家咁3 year plan , trust the process....
no.1龍又申請走 成日豬波 都唔見得更衣室氣氛幾好 有咩人trust佢
摩佬係熱狗有咩戰績睇到?
你唔好講咸豐年前既戰績黎講
你咁講我不如請返老野插喉教啦
你唔係拎住拎個盃仔同摩狗拎過D盃比掛
咁就屈人迷摩係咪弱智
你都真係弱智唔係扮
你講既野真係同老屎忽講野無撚分別
佢過往拎到冠軍代表佢無回塘?
屌咩 咁搵老野返黎係咪代表一撚定有成績呀
答啦
衰極都叫head住阿幾分 仲有得爭歐洲賽資格
點解佢值咁多佣
https://youtu.be/sADRWHm0O8k

比蘇馬真係好撚勁
你用呢啲就叫戰績……
咁我請渣士唔撚好?
你都真係癲唔係扮 今季佢無傾無孫即時收皮啦
大佬 叫你拎成績比較 而家佢係熱狗教到無成績 你就話拎返之前拎既盃 今季排第唔知7定8叫有成績
咁不如搵返愛狗教啦 一樣咁上下成績
你都真係弱智唔係扮
咁大家唔洗要CV啦
咩都由頸計過啦 過往經驗唔好睇囉
又無人話過往拎到冠軍代表無回塘 份resume靚就一定好
屈完迷摩又想老屈多樣
不過你講到CV都唔洗睇就有點ON9咁解囉
咁愛蛇勁過摩狗好多
你咪老屎忽啲垃圾囉
睇cv做人 佢回塘就j佢往績
有眼睇都見佢回撚哂塘又唔認 上限就已經到 仲開始回緊
你駁唔到就話人屈你 叫你駁 駁唔到 其實潛下有幾閒
要個回塘廢老點解唔搵老野教?
要個排6 排7無冠軍既教練 點解唔搵愛狗教?
樣樣都駁唔到喎係你

兩個都係咁上下排名姐 要返愛狗好過啦
起碼有得聽下good ebening
就係sad到 渣士 愛狗 摩佬都隨時好過達狗
今季無XXX無XX已經XXX呢D又係任你吹
今季佢ESR saka可能已經降班啦
又無人話過往拎到冠軍代表無回塘 份resume靚就一定好
你唔撚識字?
摩狗今時今日點都好唔過達啦 牙達廢係廢
起碼歐霸入到4強
呢兩季拎到飛機盃
摩狗連冠軍邊都未掂到就衰講錯野比人炒撚左啦
拿 我幫你搵埋藉口駁啦 今季排夠有歐戰踢呀
係 無歐聯踢 咪又係愛狗之流 有幾勁呀
牙達咪又係靠勁龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞