突發 有片 疑似17歲的姜濤

133 回覆
22 Like 145 Dislike
抖音???
玩抖音都可以係黃!
接受能力低唔係第一日嘅事
咪又係差唔多,你覺得有咩分別
我意思係你掃佢個人可能OK,但認真望耐少少佢個樣,咪一樣柒
越打越紅嫁啦,打黎都冇用..
言下之意周杰倫冇實力?
2020年12月嘅相,依然是單眼皮,請你呢隻睇百度當寶嘅支那仔收皮。

惠州政協山雞#364041,前名殺人如麻,於二月甩P後曾改名為ModelZ,代表作為狙擊姜濤,辱罵追星者有病,並引用支那百度資料來肯定其說法。
好多人都除咗對眼之外五官靚面型又靚
淨係需要整雙眼皮就已經可以稱得上做男神女神
青頭?
閒閒地 首先雙眼皮膠紙
仲有 隨便一數基本上好明顯見到佢地啲妝都有 粉底遮瑕畫眉唇膏眼線眼影highlight

化妝野 唔識就可以上YouTube 睇啲女人點樣化 有好多步驟
一張雙眼皮膠紙變靚女 咁呢個世界冇醜女啦柒頭
套落男明星一樣 唔會素顏+雙眼皮就出黎見人
女人個套化妝你識 男人化妝唔識?
弱智見識少都衝出黎柒
其實好多人都係離開咗中學就開始靚仔靚女
有咩咁出奇
所以人汁一汁個look 做下gym減肥真係差好遠
講緊個樣
睇抖音好似以前靚仔啲
其實就算真係割雙眼皮又有咩問題
咩年代 又唔係成個樣由頭整過
同埋可以話幾有天份
都做得幾似
好過cctvb班所謂接受過正式訓練嘅偽員訓練班
真心幾好戲
其實啲五官無乜分別係肥啲
不過佢有好明顯lazy eye
唔講樣 演技係未接受過訓練情況下屌打唔少演員
記得最初姜濤岩岩出道時,連登係一面倒踩佢,尤其依種靠樣既小白臉,但到依家就撐到咁行,風向真係變得好快
因為 viutv pr 日日開 post 做到好似好紅咁
波台班毒撚真係好肉酸,個個葡萄人地靚仔過自己,針對人不如怨自己老母生得自己樣衰,波台狗唔係最中意做怨婦同搵野賴嫁咩
呢啲嘢要慢慢摸索,你要搵啱條界先得,我本身係內雙,痴咗幾年膠紙而家變咗半外雙,真心係個樣都唔同咗,其實雙眼皮同白眼皮分別真係可以好大
點解減緊肥會皮膚差?面色差?
但有冇人睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞