有無人睇左一週的朋友?

68 回覆
20 Like 17 Dislike
講真劇情都好大路 但一路睇都要格硬忍住先唔標眼淚 無後悔入場睇 女主角好靚 首歌都好聽

無所謂啦,要喊就喊,我都喊左
X死寶寶...
我剩係見過大陸人用過...
成套戲拍得最好睇既地方就係祐樹既感情,其他劇情全部垃圾,為左個結局而夾硬堆砌出黎

其實角色對佢既情感我覺得OK喎
將吾同沙希果啲情感幾好,唔會特別多戲,但又唔會比人覺得有多餘感覺

佢兩個幾乎淪為路人可有可無啦喎

btw 鐘意睇高橋春織多過川口

高橋春織得戲入面個look好睇
Instagram d相
成套戲拍得最好睇既地方就係祐樹既感情,其他劇情全部垃圾,為左個結局而夾硬堆砌出黎

將吾同沙希果啲情感幾好,唔會特別多戲,但又唔會比人覺得有多餘感覺

戲入面個look都唔係特別好啦
可能本身都唔算靚,實在同川口比下去

戲入面個look都唔係特別好啦
可能本身都唔算靚,實在同川口比下去

川口我覺得佢套戲入面好靚
但Google 佢啲相又覺得好普通
有無人搵到臨尾祐樹去香織屋企果陣著咩衫

臨尾係仲有朋友做果期既臨尾,即係高二秋?
因為如果講電影既臨尾佢應該無再去過香織屋企,因為佢根本完全放左手
寫紀念冊果度都係自我安慰想香織喺自己高中入面有少少回憶
可能有人會覺得佢畫公仔喺本紀念冊度都有個想法係試下勾返起條女既回憶
但我覺得應該唔算了,我自己都睇到灰左,慘

與其守豬待兔
有無巴絲知套戲尾段有幕班人合唱果時播個首歌係乜

咪主題曲 奏(かなで)
唔錯唔錯 但冇喊
有無人搵到臨尾祐樹去香織屋企果陣著咩衫

臨尾係仲有朋友做果期既臨尾,即係高二秋?
因為如果講電影既臨尾佢應該無再去過香織屋企,因為佢根本完全放左手
寫紀念冊果度都係自我安慰想香織喺自己高中入面有少少回憶
可能有人會覺得佢畫公仔喺本紀念冊度都有個想法係試下勾返起條女既回憶
但我覺得應該唔算了,我自己都睇到灰左,慘

與其守豬待兔

咪主題曲 奏(かなで)

搵唔到碟
有冇巴絲話我知邊到有得買?
幾好睇
幾好睇

睇完唔識形容種感覺 喊又喊唔出 而家唔知想點..
幾好睇

睇完唔識形容種感覺 喊又喊唔出 而家唔知想點..

哭吧不是罪
岩岩睇左個心好up
好似你的名字現實版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞