有無人睇左一週的朋友?

68 回覆
20 Like 17 Dislike
不過燒書果度雖然慘,但果時可能未煲起個情緒,所以喊唔出
前面太sweet啦
呢d戲好難拍得差
之前套閃爍的愛情真係要好撚高難度先拍左套垃圾出黎
不過燒notebook果度雖然慘,但果時可能未煲起個情緒,所以喊唔出
前面太sweet啦
呢d戲好難拍得差
之前套閃爍的愛情真係要好撚高難度先拍左套垃圾出黎

有村做
幾時未識睇有村啲戲
如果係依家既作品,應該明知垃圾都會照睇
其實呢套戲真心唔差,點解咁多人負評呢?
人地拍套唔錯既電影出黎都得罪你地連登仔?
最討厭係負評完又走左佢唔講點解,懶有性格咁
寶寶
不過燒notebook果度雖然慘,但果時可能未煲起個情緒,所以喊唔出
前面太sweet啦

由燒書到成個高三慘左咁耐,LAST先握返手做FD,有D唔夠喉囉
寶寶

做咩?唔通話喊死小弟弟,喊死老哥?
前面太sweet啦

由燒書到成個高三慘左咁耐,LAST先握返手做FD,有D唔夠喉囉

可能原著都係咁掛
前面太sweet啦

可能原著都係咁掛

原著女主好返晒,成班人好FD好正常咁畢業
前面太sweet啦

可能原著都係咁掛

原著女主好返晒,成班人好FD好正常咁畢業

咁好呀
前面太sweet啦

飛左成年又鳩左d
前面太sweet啦

飛左成年又鳩左d

一升高三知唔同班就估到實會跳住黎講呢年
山崎賢人做呢個傻下傻下的角色又唔錯
成套戲拍得最好睇既地方就係祐樹既感情,其他劇情全部垃圾,為左個結局而夾硬堆砌出黎
有無人搵到臨尾祐樹去香織屋企果陣著咩衫
成套戲拍得最好睇既地方就係祐樹既感情,其他劇情全部垃圾,為左個結局而夾硬堆砌出黎

其實角色對佢既情感我覺得OK喎
將吾同沙希果啲情感幾好,唔會特別多戲,但又唔會比人覺得有多餘感覺
有無人搵到臨尾祐樹去香織屋企果陣著咩衫

臨尾係仲有朋友做果期既臨尾,即係高二秋?
因為如果講電影既臨尾佢應該無再去過香織屋企,因為佢根本完全放左手
寫紀念冊果度都係自我安慰想香織喺自己高中入面有少少回憶
可能有人會覺得佢畫公仔喺本紀念冊度都有個想法係試下勾返起條女既回憶
但我覺得應該唔算了,我自己都睇到灰左,慘
真係好慘,日日返學仲要對住佢地二個,係高三唔同班好少少

其實角色對佢既情感我覺得OK喎
將吾同沙希果啲情感幾好,唔會特別多戲,但又唔會比人覺得有多餘感覺

佢兩個幾乎淪為路人可有可無啦喎

btw 鐘意睇高橋春織多過川口
阿一返去整鮑魚啦
btw營火嗰part超心噏
阿一返去整鮑魚啦
btw營火嗰part超心噏

心up不過喊唔出
我反而係開頭佢好努力然後知道條女有失憶眼濕濕
同最後點樣記返男主果度喊左
講真劇情都好大路 但一路睇都要格硬忍住先唔標眼淚 無後悔入場睇 女主角好靚 首歌都好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞