有無人睇左一週的朋友?

68 回覆
20 Like 17 Dislike
喊死寶寶啦
有好幾個催淚位,雖然都估到會咁,但係都哭了
咁都負皮
拍得好感動喎
點解會負評 套野都唔錯丫
點解會負評 套野都唔錯丫

啲人係戇鳩架啦
我就誠意推介
用返動畫首歌 川口春奈真係好岩著校服
BTW 又揾山崎賢人做男主角

山崎個名好熟,做過咩戲
平心而論,呢啲類型動漫改編拍得好過果啲非現實類動畫
有無人討論下
為首主題曲入場
幾好睇
但之後wiki 改左好多野

山崎個名好熟,做過咩戲

上排套死亡筆記TV版做L 果個
呢兩年D 漫畫真人改篇電影都揾佢做男主角,orange、狼少女和黑王子、四月是你的謊言 ,岩岩上網SEARCH 黎緊仲有JOJO 同 冰菓 揾佢做男主角 ,望得多都覺得膩

佢間事務所真係

山崎個名好熟,做過咩戲

呢兩年D 漫畫真人改篇電影都揾佢做男主角,orange、狼少女和黑王子、四月是你的謊言 ,岩岩上網SEARCH 黎緊仲有JOJO 同 冰菓 揾佢做男主角 ,望得多都覺得膩

佢間事務所真係

原來真係熟口熟面,但係無睇過佢啲戲
1 1 1 1 1 1 1 1 1
呢套好睇過你的名字啦
真心推介

山崎個名好熟,做過咩戲

佢間事務所真係

真係好黑人憎,宜家差唔多套套戲都係佢拎個主角黎做,真係睇到厭
仲係不停諗返套戲
1 1 1 1 1 1 1 1 1真係仆街
諗起個結尾就
諗起個結尾就

你想bad end?雖然成個高中3年無左好慘
但最尾咁樣都幾好呀,果本書一定要買左佢
諗起個結尾就

想更好既結局。起碼女主角唔會再忘記男主角
諗起個結尾就

想更好既結局。起碼女主角唔會再忘記男主角

佢果陣hurt得咁慘,我一路都等緊會唔會有記得返既情節,好驚咩都無發生就完了,依家咁樣既結局幾好,同埋對應埋果本書既借書表
全部都係長谷,最後一次先係藤宮
BTW本書一路揭真係好催淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞