到咗英國,入境手續book day2 day 8武肺自我測試,10日自我隔離。你問我答。

91 回覆
14 Like 2 Dislike
唔明點解香港入amber list,反而新加坡係green list
有冇話要彩色?
養和承認BNO? 係咪有埋hard copy report?
用廁板
冇話要彩色不過我都喺打印左彩色。
其實唔使PRINT出黎, 我都係就咁畀部電話佢睇
仲有三日就可以出關啦。就嚟困到儍咗!
係唔係day 2 negative 左就走得
樓主點解唔用test to release?
test to release 要喺第五日做多次Test通常第七日至收到結果不過要比多100到120磅一個人所以我哋就決定唔做啦。我哋尋日放監啱啱第10日.
唔係㗎要第八日個結果都係陰性先可以走得。
樓主可唔可以話我知你邊間Airbnb, 我搵得好苦惱

Tg: bigbigcan
幫唔到你,我住在親戚屋企,冇搵Airbnb.
計埋到步嗰日,係咪要quarantine 十一日?
當今日(十五號)到英國,然後廿六號先出到街?
全中
test to release啦,第5日就走得
姐係total做3個test right? Day2, day5 and day8
test to release 唔係第5日做咩?
跟住要等3日先有result??
有啲即日有result架,你search test to release same day就有,我11點做7點有結果,即刻出咗去食飯
無見你寫要帶TB test result. 係咪無睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞