AMD討論POST(67) 睇#1&有時間幫手填資料

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
定我理解錯咗
你想點set都得
唔洗諗得太複雜, 佢只係幫你因情況自動係PBO同all core oc兩個模式轉姐
你都咪話,All Core 4.5 1.25v 連 R23 都過唔到,點求其
你已經用緊OC Switcher? 有冇SET LLC個d?
原來 asrock 出左一塊X300TM-ITX ,
係咪將deskmini x300 個塊 motherboard 改做一體式電腦版?
就咁用係一般ITX case 又得唔得?
我未……我見 PBO2 啲温度唔係幾滿意,又轉返 All Core 4.4 1.15v,LLC Level 4 130%
等緊 Ryujin II 360
定係 Kraken Z73
我都係LEVEL 3 140%
等緊Ryujin II 360+1 有多個風扇仔吹CPU附近同埋應該幫手帶到小小風去3090背面VRAM位
而家連 CTR 2.1 RC5 Diagnostic 都跑唔完,死仆街 Corsair Hydro Series H150i PRO
賊船都叫大牌子 360AIO應該差別唔會太大先岩
而家啲風扇係噉樣,如果綠圈想加多把風扇,應該抽入好啲?
100%抽出
你後面冇把風扇抽走一部份熱氣, 打機個時張3090/3080成400w出黎D廢熱就比你上面個冷排食晒仲未計你本身CPU熱量
Amazon 買嘅 ROG 3090 White,唔使 HK$15,000
而家冷熱出嚟啲風熱嘅
*冷排

我直接落塔仔
不了,唔好睇
正常應該小小暖,我打機個時張3090 full load後面抽出黎d風就真係熱既,你既情況好明顯display card向上吹d 熱風都比個aio冷排食埋,有可能令cpu散唔到燒仲加煲水
我冇乜用 3090 打機
所以好難 full load

不過我3080 無乜需要,影完相拆左
Taking a look at Thin Mini-ITX AM4 motherboards

https://rk.edu.pl/en/taking-look-thin-mini-itx-am4-motherboards/
Rog Ryujin ii 2000fun已經上左架不過未有貨

https://www.openshop.com.hk/mb/product/15725.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞