想問下留親言都俾人負皮係咪某種機制嚟?

102 回覆
11 Like 258 Dislike
點解我每次留言都可以唔使一分鐘就俾人負評??

係咪有bot負責咁做?
為咗自証係真係有on9係咁負評我,我先負評自己
評埋自己都有兩個負評,重要唔使一分鐘已經有,到底搞乜撚嘢
唔見有
俾人狙擊囉
我都永遠有負評
但喺其他地方留言唔係正常狙擊啲人唔會望到?
我出完個回覆 一秒內已經比人負左
admin ,我唔係比人用bot/其他程式mark實左我回左咩po就即刻負評你都唔信啦
我有試過去唔同台回覆,個個台都會一分鐘內有負評,係得黑洞冇依個情況
我喺其他po講既野係正常野 無攻擊任何人同事都見過係一秒內比人負評
而最大問題係連登暫時無得喺起底度摷人回左邊個post,咁好明顯有人用左不法程式玩針對啦 admin乜都做唔到 任得啲仆街對人唔對事
真,連狗又唔交代下到底點解會有咁嘅情況,都唔知係咪俾支那啲bot重點針對
吓 真架
咁我上面都懷疑左 係似你講果啲野
真係?
我都係一黑洞講嘢先無事,唔知點解會咁
邊個嚟?
我唔覺得admin有能力查到
佢整後門程式 又唔關login事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞