[全力衝8] NBA 金州勇士球迷討論區 (15) Golden State Warriors

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
7同8打 贏嗰隊就7th seed
9同10打 贏嗰隊就同7 8輸嗰隊爭8th seed
所以第8點都好過9同10 有兩次機會
點睇都湖最難打啦
明明小牛季中第一場都比我地大炒
第二場就輸close game
最差未73波
每個系列都係一場過?
拓早幾年俾勇恰到傻,而家可能風水輪流轉

湖人點都叫衛冕冠軍,有LBJ AD playoff mode如果打附加賽最難打一定係佢地

牛係上場輸得甘,我覺得唔係冇得砌既

個人覺得最易食可能係刺>熊>牛>拓>湖

其實以今年勇既表現咁飄忽,對邊隊都冇把握食硬,就算對馬刺,Pop都會好似捉棋咁將死kerr
陣間勇連輸三場pelican 跌落十一就柒
尤其而家oubre冇埋好少人用
如果勇咁樣俾鵝反cup碌落11, curry可以話繼739 亞軍後既柒事代表作
我想講既唔止curry, 仲有勇士上下仝人
其他人冇人care啦 咪又係講curry帶隊play in都冇
Btw 鵝同勇勝差剛剛好係三場
係啊 所以幾緊張 要當game 7咁打
我覺得刺大鑊啲,你睇下佢哋賽程
PK原來腸雀爭緊no.1 seed
勇之後要對晒兩隊
PK原來腸爭緊no.1 seed
勇之後要對晒兩隊
相隔多年既黑8 傳奇又再上演
9同10係咪冇分別?

我諗勇都係爬唔到8
呢隊勇 越上心越失望
每場睇之前都當佢會輸就啱
係 一有希望就西波
9-10冇分別,7-8好似打多場
btw oubre 好似傷左
竟然一開波就壓住對面打
Looney green 是但一個foul trouble都出事喇
就講就收起looney
睇黎Kerr都咁諗
原來係正選foul Trouble就好麻煩
擺得上枱面得7 8個人
咪撚俾bazemore帶波過半場啦, 次次都失誤
大鑊,Zion開始起Q
curry long 3 cls 對面都反應唔嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞