[全力衝8] NBA 金州勇士球迷討論區 (15) Golden State Warriors

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
AD 又傷, 湖又輸
play in 唔係打湖掛
拓賽程牌面難打
但係湖果D全部都係爭Playin 隊
個人覺得對拓應該好啲拓玩3guard陣應該對勇嚟講友善啲 見頂oubre green都有速度守 Nurkic復出後都未搵到身手
聽日個場幾關鍵 應該決定playin打邊隊 不過前提係勇要守得住第8
睇返數據,Mulder又對廢隊刷分
7/13,屌
Lee 同 Mulder 呢兩個順境波王唔係浪得虛名
根本成隊都係
上廿分鐘就入到七粒真係幾勁出手幾有自信(除clutch time外)
最記得佢都係啲柒野上shaq a fool
湖啲防守好撚勁, 完全剋制勇嘅Motion offence
聽日打拓,你估lbj出唔出
簽番Jordan bell?
反而有AD
Warriors Plan To Promote Toscano-Anderson To 15-Man Roster, Sign Bell To Two-Way Deal

https://www.hoopsrumors.com/2021/05/warriors-plan-to-promote-toscano-anderson-to-15-man-roster-sign-bell-to-two-way-deal.html
有機會要對猢
先保住第八再諗湖啦
一場過有機會贏嘅希望oubre趕得切出
猢狗真心難打
Playin 對湖覺得輸9成
Staples center個框唔啱curry射又冇人用
咁湖近況都麻麻 又係冇乜人用 所以唔係差距太大嘅 不過最重要係守得住第8 唔知打爵同太陽呢兩隊對面會唔會輪休
冇錯,都唔到勇揀,總之贏得就贏啦
湖下星期full team了
兩個AD Marc點頂,打湖真係死梗,望佢上返去打拓/牛好過
Beal 50分
會唔會搶左得分王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞