[BYULHARANG]金請夏討論區(2) - SOLO出道4週年快樂!!!!

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
館長
用papago譯 再聽下打出嚟
唔一定譯啱意思
但唔多見Twitter譯晒成篇 先自己嚟
有心譯已經好勁
我識都懶得譯
我想聽得明多啲
文字都話用papago
有時vlive講得快啲都要聽好多次先知講咩
仲要ioi系大部分都無中譯
lm

聽日schedule

大喊四聽日會唔會喊

無自拍就開vlive啦
見公海講bubble 諗起酒早幾日fanship直播
唔好為我洗咁多錢 唔好為MNH洗錢
唔想大家用咁多錢 但又鍾意係fanship吹水
結論就係唔好再洗咁多錢
講完又要比公司話啦
講完反而想去洗錢起碼佢真係會上水
佢fanship幾洗得過 咩都講一餐
bubble就普通啦
https://twitter.com/chungha_mnhent/status/1389552822333566978?s=21

[PHOTO] Chungha’s selca gift arrived!🎁
❤️I.⑤.I - Yes, I love it!❤️

Thank you for giving Chungha beautiful memories one more time
I would like to thank everyone💚💙💜
事實唔洗老屈

MNH女皇
https://www.instagram.com/p/COc4zWQphrf/?igshid=13cv5tznahk0y
去i5i之前 Hair makeup stylist幫佢慶祝5周年
第三張對眼仔碌到咁大十足驚請嚇咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞