【棄養正hihi】寵物店店主:真係棄貓 咁又如何呢?

341 回覆
21 Like 289 Dislike
屌!連登仔係咪咁撚低汁牙!成撚日唔爬文就屌左先,幾撚時撞車死

唔好自己定標準話邊啲貓要救啦,佢哋天生天養,咪捉人哋啦,比返自由人哋啦。成9日話人撞車,你亂咁捉貓好偉大呀?隻貓你唔捉就會即刻死左?捉貓返黎困住跟住當貓球踢來踢去就最好?諗吓人講咩先話人低汁啦,撞車死順便撞死埋你先啦

其實家貓好似唔係咁適合天生天養
貓義工多數都有d智障
屌!連登仔係咪咁撚低汁牙!成撚日唔爬文就屌左先,幾撚時撞車死

唔好自己定標準話邊啲貓要救啦,佢哋天生天養,咪捉人哋啦,比返自由人哋啦。成9日話人撞車,你亂咁捉貓好偉大呀?隻貓你唔捉就會即刻死左?捉貓返黎困住跟住當貓球踢來踢去就最好?諗吓人講咩先話人低汁啦,撞車死順便撞死埋你先啦

唐貓都唔知幾醒,佢哋係外面生存唔到有咁多可以比貓義工捉?

係野外生存 唔代表適合
貓義工捉得多都唔代表適合生存

純粹邏輯問題

我睇最初係主人搵人捉
無個主人屎忽痕上天貓開post未必有義工去捉
要屌一齊屌
經一事長一智
我寧願買貓
順手睇我個名
經一事長一智
我寧願買貓
順手睇我個名

你買到美短未
傳心師同我地講,白面已經唔再信人,佢好想有屋企
弱智

好撚反智貓本身係野生動物 人類夾硬捉返黎養 依家講到隻貓好似天生知自己係隻寵物咁仲要有思想想要個主人養 係咪傻鳩左

呢個真係
我諗極都唔明點解有人信傳心

都係信一半架咋 咩方法都試下丫嘛
咁佢都有d真係講中嘅 都係靠佢比個方向我地一開始先搵到白面 可惜捉唔返佢

姐係捉唔到啦 俾乜鳩方向

係野外生存 唔代表適合

純粹邏輯問題

以前冇貓義工,啲街貓又唔見死哂?邏咩輯玩咩深奧呀?邊次唔係人類多事攪到啲動物雞毛鴨血?人類就係成日要滿足自己犧牲其他動物。攪咁多都係想自己覺得自己同話比人知做善事啫。
貓義工
經一事長一智
我寧願買貓
順手睇我個名

你買到美短未

都唔知邊到有靚美短賣

係野外生存 唔代表適合

純粹邏輯問題

以前冇貓義工,啲街貓又唔見死哂?邏咩輯玩咩深奧呀?邊次唔係人類多事攪到啲動物雞毛鴨血?人類就係成日要滿足自己犧牲其他動物。攪咁多都係想自己覺得自己同話比人知做善事啫。

其實我唔係特登想拗
大家都係集中討論番件事
弱智

白面恭喜你
話比哥哥知係邊 我帶幾個罐去同你賀一賀佢

笑撚到我仆街 傳心師都信 on lun99
你唔問下佢件事既真相? 白撚痴
你俾張相傳心師睇問下佢去左邊咪得囉洗撚搵咩

你地班仆街真係求遠都寛己嚴人, 你地日日屌, 個個屌, 輪住屌貓義工死全家就得, 人地屌返你就唔撚得, 其實貓義工除左捉d 有需要既貓比人領養外, 仲會捉d 貓去絕育, 避免佢地越生越多, 影響環境.
呢排你地爭住屌貓義工咪諗為全部貓義工都痴線囉, 但根本唔係, 起碼樓主唔係, 我識既兩個貓義工唔係.
你地成9日話貓義工心理有問題, 但你地一見貓義工就爭住屌佢地死全家, 你地其實心理都好有問題, 人地又唔係影響到你, 你地去買野遇到服務唔好既sales, 係咪又要屌到佢地死全家呀, 要屌就當面屌啦, 淨係識係網上屌貓義工
弱智

白面恭喜你
話比哥哥知係邊 我帶幾個罐去同你賀一賀佢

笑撚到我仆街 傳心師都信 on lun99
你唔問下佢件事既真相? 白撚痴

傳心師話我知
今次發發啦
我雖然支持本貓前貓義工, 但傳心師真係好好笑
我地d貓住三層籠豪宅好梳乎架

籠住佢都叫舒服啊?
勸各位連登仔咪跟車太貼,信曬班所謂「貓義工」
有係天貓有睇過依單野

無錯,個臭閪棄貓真係好仆街
不過又真係無得將佢點,
因為係香港棄養動物真係無王管,
除咗唱衰條八婆, 都冇其他辦法

btw 因為見到貓義工依3個字
所以負皮我比嘅

棄養動物係犯法架

咁你地告佢未?

報左警架啦
我地搵左律師問意見
佢話捉得返白面對成功告到佢地會好大幫助
笑死
你哪來証據証明係棄貓
你唔係拎隻貓出黎就當係
人地告你偷竊呀
還是叫法官傳召傳情師出庭作供
咁易告到棄養班仆街一早迫爆差館

公道d, 而家人地就真係走去報警
告唔告到係另一件事, 至少佢做左可以做既野
如果你覺得佢係偷貓, 其實你都可以報警

公道d, 報左警唔係大撚晒,下下棄貓前棄貓後,證據又無
有係天貓有睇過依單野

無錯,個臭閪棄貓真係好仆街
不過又真係無得將佢點,
因為係香港棄養動物真係無王管,
除咗唱衰條八婆, 都冇其他辦法

btw 因為見到貓義工依3個字
所以負皮我比嘅

棄養動物係犯法架

咁你地告佢未?

報左警架啦
我地搵左律師問意見
佢話捉得返白面對成功告到佢地會好大幫助
笑死
你哪來証據証明係棄貓
你唔係拎隻貓出黎就當係
人地告你偷竊呀
還是叫法官傳召傳情師出庭作供
咁易告到棄養班仆街一早迫爆差館

公道d, 而家人地就真係走去報警
告唔告到係另一件事, 至少佢做左可以做既野
如果你覺得佢係偷貓, 其實你都可以報警

公道d, 報左警唔係大撚晒,下下棄貓前棄貓後,證據又無

白面好慘,成為犧牲品,勸大家如果見到一係你就攞返屋企養,一係當睇唔到算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞