有線寬頻到底係咪戇撚柒鳩

9 回覆
5 Like 0 Dislike
每日凌晨兩點就固定斷線,晏晝就間唔中斷,屌你老母係都要人開po屌撚柒你先安樂,依家我明明喺自己屋企都要用data上網,同有條女擘大隻腳喺隔離但要我自己打飛機有咩分別?都算,你斷一次半次我原諒你,都叫你有誠心改過,但屌你老母斷成十鳩幾次,每隔幾分鐘就嚟料,咁你算點先?有冇認真對待過自己啲光纖先?有冇尊重過高錕啊?個情況就好似你睇av醞釀咗幾個字情緒,終於都等到個男優起勢咁chok,諗住聲畫同步一齊搵二姑嗰陣,條撚屌突然間企咗喺度唔撚屌喎?吓?你有冇理過我感受啊?你地話係咪離撚晒譜,個網話斷就斷,同條友話唔屌就唔屌有乜撚野分別?最火滾嘅係啱先打開youtube 話想聽下陳蕾bb首我不想回家啦,屌你老母,一開個mv心諗做乜鳩中間有個圈,係咪設計特色嚟,仲要等咁耐都未唱,等等下先發現原來係條仆街又斷線!屌你老母有線,我屋企個上網咁撚廢真係搞到我不撚想回家啊!!!各位心水清連登師兄,如果有幸睇到呢度,小弟真心嘅,奉勸大家一句,如果第時各位嘅家人想轉台有線,而你地又唔鐘意圓形的話,唔好諗喇,一係攞碌棍扑暈佢再簽其他台,一係簽完其他台再攞碌棍扑暈佢啦

轉左hgc後我反而懷念番有線
仆街有線都唔會一個月壞一次呀屌
師兄都啱,有線唯一嘅優點就係斷得嚟十分穩定,收到收唔到嘅時間拿捏得啱啱好
你講得啱
通常假日一多人個網就開始慢
呢家諗番慢都算
仆街hgc連用都用唔撚到
有線打電話去叫佢re connect就用得番
呢間死垃圾仲要等人上黎維修
仆街 三日上唔到網
屌你老尾,又開始斷
有得揀都唔好用雞寶啦
今日比琴日早一個鐘,12點開始斷
發現原來係新買個router出事,怪錯咗線仔,我對你唔住
巴打點解決?係唔係200mb天線版?
我天線版定時上唔到網 ,藍燈都冇左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞