[J-POP]milet集中討論區 [3]

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
今日錄架
件adidas應該係佢今日套衫既底衫嚟
啲頭髮補色?

上個禮拜都已經係洗到甩哂色
有鬼所謂咩 叫佢企喺個平地齋唱都好睇啦
結果佢選擇咁樣唱,都幾豁出去
FC開咗個一週年專頁
仲要咁穩
練完跑進步咗好多 唱到咁用力都冇flat到 仲要唱埋後段高音嗰part...
如果叫佢依家唱返Who I Am 應該當食生菜
比起之前上M Station 又冇咁怯 大膽咗好多
短時間進步得咁快 好叻叻啊我既mi mi
簡單d講 即係為表揚咁多隻兵呢一年嚟keep住課金比$sonyFC
而5月1日就係上年FC成立既日子
為慶祝FC成立一周年,今個月將會post 更多既相呀,片呀,voice message呀比你地J
-----
btw, 未課金做兵既各位ching可以去Fansclub: miles官網 課金
留意返FC網只可以用tablet/電話上,或者自己轉駁返入電腦先上到
課咗金既會得到 "miles" 會籍乙個
https://fc.milet.jp/
入咗miles 做咗兵有d咩著數?
1. 演唱會飛優先抽 (其他既小型音樂節/音樂會都有)
2. 不定時會有milet主持既獨家電台節目 (係 佢有做開DJ的)
3. MPQ, 可以問milet問題,但佢未必會答你
問中而又被抽中既可以獲得貼堂機會
4. 獨家making of, 後台 影片/相
5. 定時定候都會設立一d Special Page, 例如關於專輯/concert 等等
6. 你生日milet會同你講聲生日快樂,希望你來年繼續課金
7. 連續做夠6個月兵 可以入去VIP room, milet會喺入面....
8. 比人恰嗰陣可以撻朵,「我係miles既, 你邊度架!」
9. 諗到再講
毒到出煙
係囉
我今朝都睇到
從你口中講出來好冇說服力
佢應該陣間會set埋做鬧鐘鈴聲
你哋呢啲係痴漢行為
奶佢食完嘅筷子啊
食佢食淨嘅嘢啊
水杯飲返佢飲過嗰個位啊
佢行過就係咁索佢啲味啊
偷偷地收埋佢用過嘅紙巾啊
想飲哂佢啲口水眼淚鼻涕啊
.
.
.
.
.
.
.
.

我都係覺得可以唔使咁用力
咁搞笑 應該係化妝室度拍
原來咁就一年
咁都出到街公司班友搞咩
痴線 最新blog嗰張相cute到
瞓覺都有仙氣
究竟成班staff影咗幾多張
盜攝
訓覺都咁靚就真係點影都無死角
好多kol訓到成隻豬咁
最靚一定係對眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞