[Mac撚] 用家/買機集中討論(63) 狗衝柒色iMac

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
係有點唔係有點話俾你聽又唔係有獎攞
自己決定啦到時唔夠用嘅時候唔好上嚟喺度怪叫啊
你唔好當呢度全部都係天才啊你好似當呢度個個人識得神機妙算晨早知幾時出嘅

你直接問Tim Cook快啲
有冇巴打知
有人測過其mba 其實最多會食5xW, 只係原裝牛俾唔足火
到時要忍痛放imac 24inch
iMac 唔好賣 長用打爆
翻新6200? Apple 官方?
yup 不過冇貨
Thanks…
啱啱俾錢人整返好部機
可能都唔捱得耐
希望等到翻新貨
refurbished 袋底m1都經常出現
呢個時候勤力d backup
話唔埋捱到M2
https://support.apple.com/zh-hk/HT201862
想問部M1 macbook air個零件編號係Zxxxxxxxx而唔係官網入面MGNxxxx/A 係咪有問題
Macbook m1 Air想問下大家用緊邊隻USB hub?

之前用個隻docomol 用左兩三次成塊底板燒左要維修想買個新黎用

暫時睇岩ELEMENTZ/VAVA/SATECHI
左邊冇插口比較煩
等緊m2 4口 MacBook pro
燒左主機底板,定係個hub 底板?
部macbook
搵唔到岩既mon
諗住apple store 買23.7吋 ultra fine 4k
唔好呀
MacBook pro 都要玩七彩!?
有人會用黎工作+desktop replace
需求好唔同
air未必夠做
等年尾出糧先買imac了
Jon Prosser 又嚟料

下代MacBook/MacBook Air 3D圖
因為冇咗Air嗰隻斜身設計所以唔知最後會唔會叫Air

同iMac一樣玩色,個mon又白邊,邊框有幾窄佢唔sure
每邊一個USB-C頭(唔知係咪Thunderbolt)
Keyboard 最頂嗰排變full size,同之前流出14吋MBP一樣
另外個底發生乜事
白邊真係搞唔掂
Air sell大眾化都還可以嘅
Pro就唔好搞呢啲嘢喇
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞