想買iPhone 6s定係7

55 回覆
1 Like 0 Dislike
Se

辣殺機,
se,好聽d 就性價比高
難聽d 咪窮撚機囉

iphone7plus 256gb都係垃圾機,唔用vertu唔好話自己有錢

嗯,se 同iphone4點分?我以前就係用se 既,用咁耐比人笑足咁耐用iphone4 唔好同我講話手機係用,唔係黎曬 ,現實就係比人笑到面都黃埋

原來你d自信來自部電話
咁唔好意思傷到你自尊心

咁你唔好著衫出街,我再同你講,你d 自信係衫到

我肯差人叔叔都唔肯啦on9
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

iphone7plus 256gb都係垃圾機,唔用vertu唔好話自己有錢

嗯,se 同iphone4點分?我以前就係用se 既,用咁耐比人笑足咁耐用iphone4 唔好同我講話手機係用,唔係黎曬 ,現實就係比人笑到面都黃埋

兩部機差好遠wor
一眼實睇得出,笑你果個九成9up
5s同se就話難分D姐

係就係一眼睇得出,但就係扮睇唔出,之後仲要大大聲講,咦?iphone4 黎架?

果啲分明on9仔,用手機黎衡量人膚淺過小學雞,誠哥戴citizen炸咁佢係咪要申請公屋?

佢都係on9仔,靠部電話拎自信
邊到出7+抵啲?
Se壞壞地 本身仲諗住可以用多一年...
邊到出7+抵啲?
Se壞壞地 本身仲諗住可以用多一年...

cxl 好似最平
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

兩部機差好遠wor
一眼實睇得出,笑你果個九成9up
5s同se就話難分D姐

係就係一眼睇得出,但就係扮睇唔出,之後仲要大大聲講,咦?iphone4 黎架?

果啲分明on9仔,用手機黎衡量人膚淺過小學雞,誠哥戴citizen炸咁佢係咪要申請公屋?

佢都係on9仔,靠部電話拎自信

2個都係on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞