想買iPhone 6s定係7

55 回覆
1 Like 0 Dislike
頂到就盡量頂多 3~4個月

iPhone 8 一出,買iPhone 7

出iPhone8舊機會減價??

頂到就盡量頂多 3~4個月

iPhone 8 一出,買iPhone 7

出iPhone8舊機會減價??

唔差得好多 不如買ip8

ip8 好似會加價
同問
同問

電量一定係7贏啦
6s廢電

新機都廢?
你地用幾大容量
出8 7會唔會減價

6s 舊電仲細過6
7舊電大啲 cpu慳電啲
唔介意無headphone jack
一定7

我都認同7既電係用得耐好多
Se
Se

se冇2nd Touch ID and 3d touch
用緊7+
Se

辣殺機,
se,好聽d 就性價比高
難聽d 咪窮撚機囉
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

iphone7plus 256gb都係垃圾機,唔用vertu唔好話自己有錢
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

iphone7plus 256gb都係垃圾機,唔用vertu唔好話自己有錢

嗯,se 同iphone4點分?我以前就係用se 既,用咁耐比人笑足咁耐用iphone4 唔好同我講話手機係用,唔係黎曬 ,現實就係比人笑到面都黃埋
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

嗯,se 同iphone4點分?我以前就係用se 既,用咁耐比人笑足咁耐用iphone4 唔好同我講話手機係用,唔係黎曬 ,現實就係比人笑到面都黃埋

兩部機差好遠wor
一眼實睇得出,笑你果個九成9up
5s同se就話難分D姐
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

兩部機差好遠wor
5s同se就話難分D姐

係就係一眼睇得出,但就係扮睇唔出,之後仲要大大聲講,咦?iphone4 黎架?
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

原來你d自信來自部電話
咁唔好意思傷到你自尊心
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

原來你d自信來自部電話
咁唔好意思傷到你自尊心

咁你唔好著衫出街,我再同你講,你d 自信係衫到
Se

辣殺機,
難聽d 咪窮撚機囉

兩部機差好遠wor
5s同se就話難分D姐

係就係一眼睇得出,但就係扮睇唔出,之後仲要大大聲講,咦?iphone4 黎架?

果啲分明on9仔,用手機黎衡量人膚淺過小學雞,誠哥戴citizen炸咁佢係咪要申請公屋?
我都係G3
原本想等IPHONE8
點知前幾日壞左開唔到買左S8
我都係G3
原本想等IPHONE8

宜家吊緊命
csl 5888 128gb 諗緊屌唔屌
如果你追求單手使用, 買ip7 , 否則就ip7+ 啦, 另外最少都要買128GB

利申:ip7首日上市用到宜家
屌你老母 樓主小學畢業未 問撚埋啲戇鳩問題
我都係G3
原本想等IPHONE8

宜家吊緊命

屌住先
屌你老母 樓主小學畢業未 問撚埋啲戇鳩問題

你問乜鳩
我都係G3
原本想等IPHONE8

宜家吊緊命

屌住先

暫時睇cxl最平
唔會諗ip8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞