PCCW 招聘多名 網上銷售員(online sales)

15 回覆
0 Like 4 Dislike
PCCW 招聘多名 網上銷售員(online sales)
平均可達月入$20,000~$30,000
資深員工更可高達$30,000~$50,000
工作時間:每天8小時(每週五至六天)
(無需外出工作)
工作地點:葵興KC100 office

主要職責:產品銷售,服務跟進
(主要網上推銷NowTV、家居寬頻)

跟進客戶:
Whatsapp 解答客戶: 服務跟進(續約事宜/服務跟進等等)

福利:
本公司設有優厚佣金、達標獎金、專業在職培訓及良好晉升機會

有意Whatsapp : 6098 6860
同地產d招聘廣告一樣誇月入幾多萬嗰d老底就幾千 搵幾多係睇你跑幾多數一個月搵到幾萬已經係top sales
樓主小心俾人wts問候伯母
同地產d招聘廣告一樣誇月入幾多萬嗰d老底就幾千 搵幾多係睇你跑幾多數一個月搵到幾萬已經係top sales

事實係有人做到

事實係有人做到

呢個當然知 不過人唔多囉
垃圾pccw

事實係有人做到

咁大家都係人
2隻手2隻腳
點解人地得你唔得?

事實係有人做到

咁大家都係人
2隻手2隻腳
點解人地得你唔得?

又開始洗腦sales界上頭一律口吻

事實係有人做到

咁大家都係人
2隻手2隻腳
點解人地得你唔得?

又係喎 咁點解你又唔係誠哥

事實係有人做到

咁大家都係人
2隻手2隻腳
點解人地得你唔得?

又係喎 咁點解你又唔係誠哥

黑撚巴打好串

事實係有人做到

咁大家都係人
2隻手2隻腳
點解人地得你唔得?

點解人地人地中六合彩頭獎你又唔得

事實係有人做到

咁大家都係人
2隻手2隻腳
點解人地得你唔得?

點解人地人地中六合彩頭獎你又唔得

陳浩南可以係到打架打到落銅鑼灣做渣fit人 我肥屍一樣得
樓主出黎面對啦
潛撚咗水啊垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞