[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(95) 各黨員請盡早作心理準備

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
上位圈牽制真係
好似冇人知
但其實智聖同Daniel一樣組尾二
position 排名 21名 只係高過阿甩

多謝提醒
真係好多人被牽制
鹿仔

其實陣雨成組都

陣雨組wfc啦 尾三佢地攞哂
阿甩前世做咗乜嘢拯救地球嘅事俾完菩薩保佑再飲智聖牌心靈雞湯

仲有玩火組呀 都係好低票

屌崔ren低票過用陳真係嬲到仆街
垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊
上位圈牽制真係
好似冇人知

多謝提醒
真係好多人被牽制
鹿仔

其實陣雨成組都

包艇
上位圈牽制真係
好似冇人知

多謝提醒
真係好多人被牽制
鹿仔

其實陣雨成組都

唔係話amazing kiss組唔好
但好大可能係冇牽制票 班韓妹先正常投票 搞到成組都勁高票

根本就係,有乜可能高過在煥
成組冇乜人理又正正常常咁咪唔比X你囉

成組本來係wfc 威脅唔到咪正常投囉 之後得益咗又要比人屌
不過攞咗benefit就理撚得你點黑 反正眼鏡(如果)入到35都走㗎啦
上位圈牽制真係
好似冇人知

多謝提醒
真係好多人被牽制
鹿仔

其實陣雨成組都

包艇

搞到班仔喊哂成績都只係咁

垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊

佢地唔係淨係盲 全部都腦有事
福福一定要出道
有謙表哥定阿哥啱啱update咗叫人投佢
係咪代表有謙入到35

垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊

韓妹唔知點撚樣投 其他三個排到打哂風咁大上大落 得諸葛好似點打風都唔甩
係咪代表有謙入到35

補圖
表哥唔好呃我
我希望係有謙kaokaotalk咗你

垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊

韓妹唔知點撚樣投 其他三個排到打哂風咁大上大落 得諸葛好似點打風都唔甩

d人為咗本命情願投用陳 結果兩敗俱傷 用陳得利

垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊

網絡投票都唔知會唔會繼續玩嘢
投晒啲下位圈上嚟
中位圈就
係咪代表有謙入到35

補圖
表哥唔好呃我
我希望係有謙kaokaotalk咗你

冇希望就冇失望
出左梵文未

垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊

網絡投票都唔知會唔會繼續玩嘢
投晒啲下位圈上嚟
中位圈就

寧願快啲一人一pick
咁唔洗搞 都冇得俾佢地搞

垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊

你要玩野一係投啲有實力嘅一係有樣嘅下位圈
投啲無實力又無樣算點
真係唔驚自己本命同用陳一組生眼挑針

垃圾韓妹廖撚左耳屎未啊

你要玩野一係投啲有實力嘅一係有樣嘅下位圈
投啲無實力又無樣算點
真係唔驚自己本命同用陳一組生眼挑針

崔ren真係仆街磁石嚟 左黑絲右用陳
崔珉起我真係恭喜你

加油 你身後有代表和家族 還有最珍貴的飯們不是嗎 想哭的時候哭也可以 你還有很長的路要走 我愛你 muel~~~~

社長真係好錫佢

加油 你身後有代表和家族 還有最珍貴的飯們不是嗎 想哭的時候哭也可以 你還有很長的路要走 我愛你 muel~~~~

社長真係好錫佢

咁我都放心啲

東腎好靚仔

東腎好靚仔

我都覺
頹樣好靚仔好man

東腎好靚仔

我都覺
頹樣好靚仔好man

佢個樣好香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞