Figure 討論 (95) 停止分化 拒絕原神

1001 回覆
3 Like 32 Dislike
你記憶力唔錯

翻攝自Komiflo推特
圖片來源 : 蘋果新聞網
日本18禁漫畫網站Komiflo,日前公布日本各個都到府縣的人氣搜尋Tag類別,並且也有台灣、香港跟馬來西亞的數據。

據日本《KAI YOU》網路新聞報導,2020年因為疫情影響,外出的機會變少,待在家裡的時間變多,讓Komiflo的使用者增加率達1.8倍。Komiflo也公布2020年日本各都道府縣喜愛的類別前三名,若以整體來看的話,日本喜愛的前三分別是人妻、JK(女高中生)、巨乳。

Komiflo也公布台灣、香港跟馬來西亞的數據。其中台灣的前三名是貧乳、JK、人妻;香港的前三名是人妻、JK、NTR(綠帽癖);馬來西亞則是JK、後宮、黑暗系。

翻攝自Komiflo推特
圖片來源 : 蘋果新聞網
Komiflo指出,2019年時網站使用者男性跟女性的比例,約為9比1,到了2020年末,男性跟女性的比例變8比2,認為透過作品以及宣傳,增加了不少女性使用者。(即時新聞中心/綜合報導)

https://tw.appledaily.com/international/20210424/MXJXI3GJNNBHPIG2VGEV5WTVFQ/
https://twitter.com/amuro_h782/status/1385965867037560836?s=20
有無巴打知呢隻黑傻係咩黎
邊到有得訂?
係過左訂好耐定會再販定點
睇唔明佢個完成係咩意思
2018 2019 出過幾批 難啲再有
好靚
求下佢再販
呢度問問題 我地會秒答
Moon po狗
Weekend有咩做 個個唔出聲
對住啲膠打丁
就咁睇仲高質過alter個隻不過gk 冇得咁比嘅
油得咁辛苦緊係要擺出黎曬下
無腳嘅
都唔一定要有腳嘅,上頭啲人根本就唔明白

佢唔敢寫大肚Parts
驚咗啲婦團
Facebook 豬閪伯格實搞鳩你
上一隻配件都要另外買?
本體另買
買一套都要2000
上隻買一套洗唔洗咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞