Figure 討論 (95) 停止分化 拒絕原神

1001 回覆
3 Like 32 Dislike
問咗了

冇哂貨 追唔到賴光媽媽

隻兔女郎 夢子最衰魔改到包包面

不然會立刻訂咗
事關我呢隻係見龍晶石落左架先問佢仲有無佢又咁啱仲有喎
都唔明奶媽咁大波咁多本子咁好人氣,點解會咁少產品正廠出呢出去都係黃色頭髮個堆
有人出2600收我lilith我都無放
正喎屌,不過已經賣晒好想要
咸膠開始涉及宗教
你啲收藏都係店舖級

唔好咁衝動

膠係實體資產 馬娘係數據
杉巴返黎喇
證據確鑿
宅巴週未又深潛
十幾年前小學雞個陣已經玩膠同聖衣神話,個時最鍾意上toysdaily,咩玩具情報都有第一隻買pvc係maxfactory吳羽冬華,個個年代一隻pvc講緊普遍係賣3xx,1/4兔女郎講緊都係6xx,kureha我買420已經叫炒起左。
而個個年代一隻figma賣150左近,初音一出炒過200叫炒到癲。當年native野都唔係咁易買同叫超貴,我記得隻聖誕女買8xx已經榮登我當年最貴玩具
對比而家,個個年代真係好美好,而家我都唔係好捨得買,cut淨買native同真係老婆既款。而家個pvc市場風氣都無以前咁hit,而家炒唔係炒受歡迎程度,而係炒量少,下下定價=炒價千千聲有幾多個仲堅持到隻隻買/訂三盒?鋪頭都唔敢賣現貨啦,小店所謂現貨都係老闆自己既珍藏一盒起兩盒止喳,仲點望佢會插水
屌,隻觀音原來係gk白件無能力搞,放棄
淋病巴識搞
幫推
努力搵錢買多幾隻膠好過
原來你盲咗 咁就幫吓你啦藍絲J117

幫推
提醒下新人
痴線佬「連登高天鷲」事蹟

1)我地跟正常連登規矩做嘢 你只係想做樓主想威
但係自己唔去攞1001就格硬搶 600開新 分化成兩個Post

2)你quote嘅內容係出自遊戲台知名五毛 連燈巴打

3)作為知名會員,言論自然係多反響
你做唔到酸我做乜,唔俾人開心係咩玩法
你一年過千正評,我過晚兩千 咁我有權開心架喎

4)你寧願選擇跟原神狗五毛,都要搞死手足

5) 我開果啲Post不時會講吓相關嘅政治,我地都容許大家辯論,我又喎會叫人ban呢個ban果個
最多講兩句串吓

你點解要針對手足,將佢釘上十字架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞