CSL/1010續約無靚plan,不服來辯

12 回覆
1 Like 2 Dislike
續約部打黎offer 我
月費266,已包行政費隧道費
112 GB 5G+2GB內地漫遊,爆數據即停,無鎖速任用。其後額外每GB 50蚊
有數據滾傳

其他如club 分/黃viu 付費會員/ netflix 會員 全部無得送

CSL / 1010有無更好offer ? 有就TG 傾傾

https://t.me/REX729
有朋友早兩個月續約,差唔多offer,但包埋鎖速任用。

利申:自己用左csl 9年,朋友得4年。
轉去自由鳥再返去囉
所有公司都當舊客係狗架啦
Agree

我用左9 年 所謂「凸選客戶」

間中又有cold call 打黎 話我果個之前係出機plan

依家月費 416 回贈 254 蚊 (仲有6個月回贈 )

3x Gb / 但我用黎用去都係十幾GB 左右

依家想sale 我轉返 一個叫Sim plan (我都唔知係乜)

轉左有咩著數 ? 佢 :「 轉左可以用416 蚊減埋回贈數

254= 呢半年交返 $162蚊 , 到半件年後如果您想出

Ip13 or 其他機再上plan 」

我:「會唔會疊plan 」

佢話唔會喎
我都係同你一樣plan,有冇更好?

或者你睇下有無朋友最近續完係靚plan ,打上去同佢講,佢聲稱會盡量做番。

不過我最近朋友續都係呢個plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞