心事區🚬

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
我愛男友100% 但感覺佢對我好冷淡 隔好耐先覆
成日同自己講佢忙佢返工唔得閒 唔想增加佢煩惱
但我心理好唔平衡
聽日520 雖然日子呢啲好少事 但係我好想見佢
佢話到時再算

THIS
但我心理好唔平衡
佢話到時再算

絲打唔好唔開心
句520可以同我講
但我心理好唔平衡
佢話到時再算

THIS

sofkinggay
有無手足知,除錯食藥外,有咩辦法處理頭痛

訓,食朱古力

頭撚咗兩日,好辛苦,咩都唸唔到

夜晚食朱古力會唔會好肥

唔洗驚,絕對會肥
一係試下按下穴位,頭痛可以試下太陽穴同合谷穴

唔怪得我咁肥了。。。

之前新聞講過夜晚食一份甜野,等於你下午茶食左4份

我去緊食宵夜。。。。

買完返左屋企了
聽日7點天水圍食早餐

咁早...

Weak -.-

屌你奶 未訓醒呀

無咩特別
mon sing k @香b

無咩特別

重心 法乙

訓,食朱古力

夜晚食朱古力會唔會好肥

唔洗驚,絕對會肥

穴位按咗係舒服啲,不過好短暫

我都唔識了 研究唔深,正係記得頭痛好耐通常係睡眠質素差

無咩特別

重心 法乙

d芝士

無咩特別

重心 法乙

d芝士

睇左Facebook,都係偏貴少少,玩氣氛?

訓,食朱古力

夜晚食朱古力會唔會好肥

唔洗驚,絕對會肥

依幾晚真係訓得唔係咁好,6點幾札醒睇賽果

無咩特別

重心 法乙

d芝士

睇左Facebook,都係偏貴少少,玩氣氛?

地方細,野食野飲唔多選擇,貴就緊,排好耐隊先買到野食
音響唔好播d歌好似disco咁
垃圾event 唔係溝女唔洗去
走吧 走吧 人總要學著自己長大

訓,食朱古力

夜晚食朱古力會唔會好肥

唔洗驚,絕對會肥

依幾晚真係訓得唔係咁好,6點幾札醒睇賽果

早d休息
日職中左半大同半場波膽 有無人有跟?

唔理了
訓,明早見

訓醒對答案

唔理了

朱朱介唔介意講下你幾高幾重有幾截肚腩
可能講完你會又有返恆心

唔理了

想飲
無人尻up
無人尻up

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞