毒撚秒回(181)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無bb

當你的眼睛瞇著笑😘

又係美好既新一日

聽日放假仲美好

聽日有咩做

無野做 無朋友 無街出
打機頹廢

我都係打機
有無bb

當你的眼睛瞇著笑😘

又係美好既新一日

聽日放假仲美好

聽日有咩做

無野做 無朋友 無街出
打機頹廢

我都係打機

你打飛機姐
有無bb

當你的眼睛瞇著笑😘

又係美好既新一日

聽日放假仲美好

聽日有咩做

無野做 無朋友 無街出
打機頹廢

我都係打機

你打飛機姐

比你發現左
想你 想你 也能成為嗜好

去左邊到玩

去左邊到玩

而家過緊大阪

去左邊到玩

而家過緊大阪

玩得開心d
得返蕉仔
得返蕉仔

放工喇
得返蕉仔

有冇掛住我
得返蕉仔

放工喇

有咩做
召喚靜啦屌
記唔記得大約2個月前你問做野應該開始左就堅持定覺得唔適合就放棄
呢個POST既蕉仔證明左自己個答案
無論一件事點都好 過耐左總會遇到困難同冇左新鮮感
但都希望自己記得起當初開始既目的 做人無悔就夠 唔洗諗太多岩定錯

諗返起幾個月前見到呢個POST 只係夜晚唔想訓先走入黎
點知又有幾個傻仔傻女覆我陪我傾計 就好自然咁加入左你地
當時每日既動力就係得閒上黎秒回你地 就唔洗成日一個人唔開心
多謝每一個人付出既時間 多謝你地既支持同鼓勵先開到181個POST
好多謝你地同我秒回 陪住我打機 陪住我溫書 陪住我面對呢幾個月既煩惱
就算好多人已經冇再入黎 都好多人冇時間成日上
都希望大家記住當初入黎既目的係點 我就係想一直同大家秒回同大家做朋友
唔知你地既諗法又係點呢

可能到左依加冇以前咁熱鬧 可能大家暑假都有野忙有自己既事要做
都可能唔知幾耐先推到一個POST 都有可能只係得返我自己一個
唔緊要既 我相信呢個POST對我既價值 都希望大家忙完會抽時間上黎
無論係點都好 我蕉仔都會繼續開POST 盡量秒回大家
打完出黎舒服晒 陪熊囝
大家想熱鬧可以過隔離POST鳩UP下 我見醜仔雪仔都係個邊
不過掛住我就隨時過返黎 我同熊囝會係到留守
召喚靜啦屌
記唔記得大約2個月前你問做野應該開始左就堅持定覺得唔適合就放棄
呢個POST既蕉仔證明左自己個答案
無論一件事點都好 過耐左總會遇到困難同冇左新鮮感
但都希望自己記得起當初開始既目的 做人無悔就夠 唔洗諗太多岩定錯

諗返起幾個月前見到呢個POST 只係夜晚唔想訓先走入黎
點知又有幾個傻仔傻女覆我陪我傾計 就好自然咁加入左你地
當時每日既動力就係得閒上黎秒回你地 就唔洗成日一個人唔開心
多謝每一個人付出既時間 多謝你地既支持同鼓勵先開到181個POST
好多謝你地同我秒回 陪住我打機 陪住我溫書 陪住我面對呢幾個月既煩惱
就算好多人已經冇再入黎 都好多人冇時間成日上
都希望大家記住當初入黎既目的係點 我就係想一直同大家秒回同大家做朋友
唔知你地既諗法又係點呢

可能到左依加冇以前咁熱鬧 可能大家暑假都有野忙有自己既事要做
都可能唔知幾耐先推到一個POST 都有可能只係得返我自己一個
唔緊要既 我相信呢個POST對我既價值 都希望大家忙完會抽時間上黎
無論係點都好 我蕉仔都會繼續開POST 盡量秒回大家

我有睇晒
蕉仔係清泉 十卜!
蕉仔係清泉 十卜!

女人好假
蕉仔係清泉 十卜!

女人好假

想聽真個句出聲嘛
講比你聽
我讚蕉仔關你撚事咩
開聲屌又話我趕走人
開聲屌又話我趕走人

咁撚難服侍
好惡 以後唔入黎了
開聲屌又話我趕走人

你睇你睇
陣間又話我假

你地一早走咗啦 扮乜唔入嚟
好惡 以後唔入黎了
改名做蕉仔秒回啦
改名做蕉仔秒回啦

咁假嘅你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞