飛馬唔派貨討論POST #1

329 回覆
40 Like 4 Dislike
你講開好耐無見藍主席
淨係知好多人中過悠二Antec HCG伏
好簡單 佢畀乜嘢餐畀d巴打硬食

依邊都可以有ABCDE既餐畀返佢食

仲有呀, 已經擺哂係度畀你睇
人地如果有心計多d ,已經一早做緊都唔需要畀張牌佢知過幾日死咗都唔知發生乜事

依度真係好好,留咗一線提下佢
仲有老藝
印象中呢件後尾直頭變高登仔專用牛所以我一開始係幾信油耳,第一次砌都係搵佢可惜第一次中伏都係係佢度,又漏又錯野,不過見佢都同我道歉就算啦
我都唔明白,感覺上佢有呢件事有好多位都可以做靚好多明明有一排佢風評係連登係唔錯
百屌成才
佢班細做野係真心拿西
其實無好過
唔計前年啲柒嘢搞到比代理封殺
上年已經有誠信問題
再柒就再屌
油耳除咗柒仲有 d 咩誠信問題 ? 仲諗住叫 d friend 比機會佢添
到時係大灣區普通話又唔得 又無貨又無後台?

真係食屎啦
似係講緊飛鹿
係喎, 佢地咁憎連燈 。就點條財路畀佢行

整啲長者文書機,仲去CCTVB落廣告,依家好抵

深藍路仲可以日日屌50路 ,雖然口味重d

但係佢地唔似班兒登會一齊反抗,仲會好信腦場文化
飛馬呀
Intern咋(聲稱有return offer但唔要, 誓要做腦場清泉)
又屌連登仔
屌 兒登仔 算吧啦
老綜
一入到黎聽到
"連登仔又要睇又要屌"
飛馬唔止一次啦 我經frd介紹話飛馬好好啊!點點點! 咪幫襯飛馬電腦更換部份零件 其實成件事好少事 但都搞左成個月
第一件事,買機箱 漏零件 換自家廠鋼化玻璃 未經同意痴自己公司logo 我個機箱到宜家都有佢地個飛馬logo 佢地果時同我講其實係貼紙黎...我用鐵鏟翹都翹唔到起身淨係翹左飛馬logo 一半走已經放棄
第二件事,售後服務 完全唔同我講目前進度如何...要過好幾日我主動問 佢都未必答我 我要每日好似騷擾信息咁 係咁追問佢先覆 大佬啊! 我係消費者黎 我想知道我自己部機宜家你地check成點姐 唔好要個消費者黎日日追問啦!on鳩
第三件事, 真心佢地投訴熱線真係廢撚到冇得再廢 已讀唔覆㗎!
真心我宜家真係唔知之後砌機搵邊間信得過既公司砌機

痴撚線公司

巴打試下噴contact cleaner溶咗D膠再剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞