搵人一齊玩player unknown's battleground

44 回覆
0 Like 0 Dislike
我部surface玩lag爆
想買黎玩但係部腦好似太廢
想買黎玩但係部腦好似太廢

我買左 真係好lag
有冇人會想開個tg group方便約一齊打機
我買左一排但玩得6個鐘
不過第一舖solo #4
用廢notebook得20fps所以都係唔拖累隊友算
依加得閒 有興趣可以加我玩 最勁試過solo第二
Game名 WANGJaii
真心幾好玩不過真係好撚lag
自問部電腦都係打機級數應付到gta battlefield division
玩呢隻game嘅時時候好睇運氣
雖然長期好順不過間唔中會lag
輕則個畫面停咗係度郁唔到
重則直頭load唔到座建築物一下埋去就個畫面定晒格行唔到
成日都network lag detected 係咪個ser問題?
自問部電腦都係打機級數應付到gta battlefield division

我用gtx970都leg到仆街

750M
970已經好好
ckbubhxz 招人打機

我用gtx970都leg到仆街

750M
970已經好好

我都係970,之前lag到建築物都入唔到,後尾加多16GB RAM就變到超順,應該係ram問題,由其係用緊一條8GB
steam id: iamvincent

尋晚凌晨3點排duo,排到同香港女仔一隊,
個女仔都幾勁
我發覺隻game最易死就係趕路入去圓圈嗰陣係草地好易比啲仆街射死
有時俾人射一下望都未望得切條友喺邊就已經死咗
有冇開tg group?
有冇開tg group?

自膠
steam id jimcraft123
<-Royovo->
steam id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞