4.16【電梯內猝逝】醫生報料:怡和大廈電梯內女子猝逝,成為科興第十五個受害人,政府又隱瞞!

55 回覆
71 Like 12 Dislike
就係大肚婆流產已經陰公
一定有報上去,但衞生署事隔5日接傳媒查詢始公佈
姐係唔問就隱瞞同抵賴

班五毛已經精左, 次次就狂洗第一頁社會性謀殺爆料人
咪同大紀元仲有郭文貴一樣, 識得唔講新聞, 集中火力攻擊講野果個, 例如范冰冰甚麼鬼

真係辛苦大家努力將焦點放返去件事度
你睇下班人搶完第一頁散播不實指控spin就消失左
因為驚嘈落去反而炒熱單野
同埋討論區係第一頁最多人睇

一定唔係藍絲老野
呢班人明顯有人指揮
香港唔少公司迫員工打針
因為中共放風唔認伏必泰
通常打工仔迫住打都係打科興
一PO完成堆五毛狗衝出嚟控場
科興毒針打死人就肯定啦

呢個冚家剷正苦已無任何誠信 單係睇昨天咁樣引導班小學雞拎水槍重演831 你就會知道下一步佢地就會煽動班小學雞回家鬥父母 鬥師長 做文革當年嘅事 薄熙來當年打斷老豆肋骨 賤種平都唔會好得去邊

成個特衰正苦已經好賤 賤嘅程度已超過支那 根本就係破壞 我估下一步 除了叫細路鬥父母 仲會利用呢d細路檢舉父母 再大肆拘捕呢d普通人 支共港共根本係想殺盡港人
五毛只會話fake news 但之前嘅假 全部變真 我昨天見到小學雞用槍指同學時 都唔知係呢個仆街正苦同警賊做嘅好事

咁樣荼毒細路 搞鬥爭思想 要有幾惡毒心腸先做得出

人渣鄧炳強 林鄭月娥 死一萬次都唔夠
咁多5毛
唔想離題 千祈咪打科興 就算無復必泰 都唔好為旅行 返工打

呢支針我一直懷疑 唔單只無用 仲整死咁多人 一定有嘢 打完將來必有後患
勁呀!大踢爆!
佢地仲有一招 如果講中 而用謾罵方式又唔work 時 就會令個貼盡快沉底 樓主你應認得我 上次我屌4葉草 個次你係度 講話黑警殺人 但有人堅持不要討論個次

你都係度㗎 之後個貼就沉咗底啦
升旗易d 武肺料,樓市料,經濟料幾準

政治料就9up 多
事實 唔可以睇一兩貼睇得出 通常有d5毛 會扮黃 扮客觀

任意飛翔 就係其中一個 3個月前佢屌我話口水拎唔到DNA 結果被秒殺 佢屌人時仲話自己做護士 又讀過生物化學d course 但俾人秒殺之後就再無出現 應該用咗另一分身
都係男人
升旗易係標題黨
講咁耐解放軍仲未黎呀
連仔唔做嘢
睇鄧炳強拉唔拉人咪知真定假囉
嚟咗好耐啦屌
笠晒全身無樣無Number周街打人嗰啲狗咪係
D手段真係好相似

8小時後幫你推推先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞