大家老婆中意channel定hermes

194 回覆
73 Like 360 Dislike
自己上網search下先啦
hermes要配貨係出晒名
呢個真
冇錯
不過果邊本身個價平d
賣返出去有賺嘅
成日係咁推陳出新

跟佢去行chanel去到悶
下下買返黎就供奉之後擺幾個月又話個款舊左要換新
好多佢都唔捨得開黎用,買嗰下又話好靚好靚,但係又唔捨得用
過幾個月就拎去賣
係咁換換換,得個換字
但係佢又從來唔肉緊曾經好鍾意嘅款同色賣左就好難買得返(好似我d 高達咁)

去H配下貨起碼d野有新意同埋佢賣唔到出去要用
我全身最貴都係個二千幾蚊bv 銀包
女人一個袋閒閒地幾萬
女人錢易賺
認真問點解啲手袋會升值嘅
而家個個飛唔到 個個留係香港買丫 所以而家香港都好難買
買果d facial package一買就幾萬
因為成日加價
當你行入chanel / hermes
是L彈拎起一樣野講緊2-3000
我已經覺得男人淨係打機玩玩具玩電腦真係好平嘅玩意

我上打砌條女打爆config都唔夠買隻細size手袋
mini買到嘅
因為會加價
因為會有一班後起嘅女人見到一個殘殘地嘅二手chanel都會拎幾千甚至一萬去買
呢個真我都想玩錶 但d rolex又係炒價
香港人太富有
Birkin / Kelly H最熱門個2款袋,亦都係最難買個2款 男人角度睇都係袋一個,又唔係平,最仆街係要估估下睇sales心情賣唔賣俾你,走去買其他牌子無咁嬲
Kelly都還好
Constance唔識欣賞
原來係咁
女人錢真係易賺
覺得kelly同birkin好顯老
constance都唔係話好靚不過起碼個款後生d
不過去到我買得起嘅歲數就應該唔同諗法
反正佢都唔係target我呢d年紀
後生女用mini lindy🤟🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞