睇醫生真係好撚貴

333 回覆
439 Like 52 Dislike
屌啦聲 我都係 最撚慘係睇既時候唔撚知 話要你照mri
照撚完成5兜野 on9 跟住話你冇事要你休息休息休息 佢地係咪覺得錢好撚易搵
每次做物治成700幾800 我屌你老母 做撚完又叫你休息 去到做拉筋做伸展 得個超聲波係平時做唔到
做撚完都伸未好 最後叫你唔洗做係屋企做申展同休息 最撚谷氣話你呢d情況唔洗做手術 淨係等
1月搞到呢家都未好番 成2個月冇做gym 咩肌肉都冇哂
錢就洗左差唔多成幾皮 睇醫生同做物治 搞3個月仲未撚好 屌!
我仲係學生咋,啲保險我估claim 得4-5成
之前公司包保險 呢家辭左職 想買份保險 又話傷過唔撚賠 呢家焗住要自己比 我屌你地母系
買黎梗係claim左先 唔好理佢會唔會賠
我都怕係咁,呢啲傷我真係唔知佢哋點樣整
幾歲左右? 香港份工有醫療保險真係好好多
至少呢d非急性既野都有得睇私家
保險係咁啦,我姑姐上年生cancer都claim唔到,係我表姐聰明先claim
啱啱好今日19
屋企人有幫我買,不過唔知信唔信得過
意外保險一個月一舊都唔洗
學生都買得起啦
其實可唔可以claim2份
買左保險之後

場場熱誠飛鏟 46波照去

不知幾爽
抵撚死冇買意外保比班傻西連登仔日日洗腦保險呃人
//屋企唔算有錢又唔算窮//

難聽啲講句,香港地睇專科 用少過1皮 算係用得少
少過1皮都叫春 咁唔係叫窮?
同你一樣,幾年前整親膝頭直入急症
瞓咗幾晚醫院,用拐杖行到之後去照mri
有醫生轉介信都係二千幾蚊
單膝
後尾做物理治療$100第一次,之後覆診一次$60

利申無買保險
咪平囉,你試下去私家醫院,照一照都幾皮
標題應該改做,我冇買保險搞到要破財睇醫生
公立狗,行撚開啦窮撚
而家想買保險仲未遲 搏盡無悔
有意加我tg:fatboyeatallday
Claim唔足好似可以架
但claim足個d好似會收左你張收據?
有買就claim啦
乜野叫做信唔過
打波受傷呢d日日都有人claim
怕咩醜
濕鳩正苦physio乜都要自己做
晒時間
如果係意外保基本上去網絡診所,叫醫生寫明係意外就 claim到
下次唔好睇醫生好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞