麥記又發功!姜濤、EDAN、ANSON LO 三角HEHE《大姜的愛》

275 回覆
867 Like 84 Dislike
只看不like不幫襯

其實佢3個d戲都好廢😂
(利申: 鍾意睇edan玩綜藝)
唔夠好就邊做邊學
香港 M 記 Marketing 係得!
不過嘢食唔得...
有個真gay佬混入 gang gang
193呼喚兒登
所以唔可以放得太盡
睇完 等佢地繼續搵黃圈啲人拍 唔係好過搵單丸咩? 你睇完廣告唔食m記咪一鳩樣 呢間係食店 你抵制嘅方式就係唔食
其實m 記都真係幾好食
LUNCH經過見到排哂長龍
好在我藍黄都唔屌 咁就唔會雙標
我只可以話金拱門成功年輕化啫⋯⋯
細路仔食物梗係要年輕帶動
你自己講嚟講去得一個point就話其他人?
你屌其他人係熱狗,
同你係咪熱狗2樣嘢嚟無抵觸

上面個post有眼睇
同一句嘢你紅色大字copy and paste係度自high當覆咗,睇廣告麥當勞要俾錢YouTube柒咗唔敢覆、藝人要hit rate 唔係麥當勞賣click rate柒咗唔敢覆、派嬲師想要啲公司唔敢用CCTVB/偽人,但你而家就反其道而行又係柒咗唔敢覆

你就唔想黃壯大先會咁樣出post綁架所有人
而家係你低莊唔係我,仲好意思反話人?
熱狗好食
我只係想知到答姐有錯咩
邊3條仆街負評我,唔接受現實
金拱門marketing 識搵自己友,無理由搵奶共周柏豪嫁麻,可以一樣唔幫襯,但錢無落到奶共藝人到就得
咁應該點應對好?點擴大個黃圈,等自己友有錢賺生存到?

雙重標準就唔出奇嫁喇,目的就係唔比奶共藝人有收入,tvb戰線就係咁,tvb都蝕緊錢,叫啲公司轉去viu賣廣告,咁viu又接唔接好?

當然你話黃公司有日有咁嘅財力養得起黃藝人就話,但兩害取其輕,黃嘅唔幫襯,藍嘅點都會幫襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞