(我太衝動了)民聲冰室 唔係渣家軍

418 回覆
16 Like 257 Dislike
生意佬唔做得生意?唔比人發大嚟搞
你咁講渣狗賣賣下小食又開茶記,咁係咪又係搶生意斷人米路
打黃店?我就擺明針對緊班龍門打手,而唔係針對龍門
隻南亞狗都認7左啦,唔撚幫龍門就一定係渣家軍,係黑店咩
平時分化,抹黑對家,唱好龍門既PO就係咁推
做錯野道歉PO開完就潛,收皮啦
手快禁左冇推POST
你死啦你,呢個po班賤種ball toy好惡
吓,唔關借唔借場事喎
佢抽肥佬黎水又抽龍門水,抽鳩佢一個賣人血報紙一個日日告急打悲情牌,咁唔係同渣狗班仆街日日抽龍門水一樣?

依家係咪龍門唔告得急嘅?你唔諗下佢比班仆街追住屈追住咬咗成年幾?你話佢啲嘢難食,佢都有比心機改,你話佢食人血,難道佢捐錢比其他人少?你又屌佢入理大做show, 又唔見其他人做下,至少佢真係有行過入去呀,其他人呢?
出現了
係囉
唔通我又可以話渣哥抄鳩龍門賣沙嗲牛肉麵?
犬哥又捧殺
犬哥自己刀係波台
唔拉?
手快禁錯,係我錯,對唔住
好!
係名正言順嘅話
你老闆個瓏瓏van就唔會咁撚快收皮啦

做生意發大嚟搞無問題呀
但係想發達 要大搞就唔該自己承擔返啲風險
唔好無咁大個頭又學人笠咁大頂帽
頂唔順圍唔到皮 就四周圍告急 係咁登報紙嗌慘
好撚肉酸㗎嘛
睇完波台狗聚會相
由佢地啦
現實生活冇幾可發洩
你都唔想香港多個鄭捷架?
加泰
屌龍門
黃圈收皮
民聲
佢做生意係柒架喇
但我有我自由意志去支持呢個柒頭
諗咗成晚典救就係屌波台
你班倒米王
渣狗班仆街屈撚咗龍門成年幾,道過歉未?
依家比人告誹謗就收囇皮,代表咩?真係有證據就快啲拎出嚟,拎唔到就啫係屈啦,咁佢哋道歉未?

當日有份屈龍門果啲又去囇邊?你哋屈得龍門冇證據就潛水就得,依家我學鳩你哋,你哋就企高嚟屌逼人道歉

佢唔借場冇所謂,合作嘅嘢唔合作咩唔合作囉,要出post 抽鳩人食人血饅頭,人血報紙,打悲情牌?
依家係咪唔撚比龍門告急?
四眼入埋去理大救人畀人告緊
連登仔一樣熱狗熱狗咁啦
你張俊傑就唔撚屌得?
佢地比你駁完只會潛水
搵日轉場再抺黑過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞