(我太衝動了)民聲冰室 唔係渣家軍

418 回覆
16 Like 257 Dislike
其實蝻亞狗同林奠一樣
都係小丑
衰嘢推晒俾一個acc食
聖人同富臨合作咁耐,學到嘢呀
Ust南亞仔你有份惡化LIHKG風氣 成日都帶風向 咁樣真係好差
南亞狗弱智仔又7
知錯喇
有撚病
龍門張老闆冇得罪樓主但比樓主搞撚死
開完po又自拉?你條賤種想扮冇事?
做咩拉post
㩒錯
龍門真係多得你唔小
認錯post就咁少人推食屎啦你
點睇佢啲同事次次柒完同黑警一樣唔見人
蝻啞狗一上連登,所有連登仔便都看著他笑,有的叫道,“蝻啞狗,你又炒車了!”他不回答,對張侵傑說,“沖兩杯淡如清水奶茶,要一碗瀑布蘑菇飯。”便排出五毛大錢(打手一日人工)。連登仔又故意的高聲嚷道,“蝻啞狗,你又食屎了!!!蝻啞狗用不推文說,“你怎麼這樣憑空屈人食屎……”“甚麽清白?我前天親眼見你收了張侵傑錢做龍門打手。”蝻啞狗便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,“龍門好食咗!……吹奏龍門的事,能算打手麼?(連豬斬人)”接連便是難懂的話,什麽’渣家軍!精液蛋!(連豬嬲)之類,引得眾人都哄笑起來:連登內外充滿了快活的空氣。

延伸閱讀:UST南亞仔:傳真社變fake news社 ...
https://lih.kg/2357526
呢啲dirty work係要有人做
係到做風紀 你收皮啦
嗰d乜師物師既戇鳩仔唔撚見哂
屈撚到
唱衰完人最尾補尾刀: for you information only, 點判斷係大家自由。
客觀持平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞