[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (73) - 1 5 10系三砲齊響、1/5 An11...

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
唔係唔掂 係香港無更新
耐用首要我覺得係更新
其實仲好順冇問題, 係4GB RAM唔可以同時開好多APP, 會RELOAD, S835+UFS2.1其實仲夠用, 64GB ROM就睇你要裝幾多野~
咪話除咗個mon
有sd card唔怕嘅,4g ram你淨係碌下連登睇下YouTube都夠做嘅
電就肯撚定收撚曬皮
去到尾xzp 得返2700, xz1 得2300

4+64 又未係好大鑊既
10ii 同 xzp 反應差唔多咁囉
咁bug fix咁遲呢吓又真係有啲趕客
1ii長期keep住4k,冇得降
快門掣quick launch+影相 其他牌子真係無個做到呢種爽快
真係要睇下咩Bug
簡單嘅如DRM問題,半至一個月解決咗
LTE爆ping,就4-5個月
再加埋港版更新速度....
唔update system就冇事嘅,我部1仔冇得up仲係an10其實用落都冇乜投訴,最多葡萄啲姐
到時部6S都係放喺屋企供奉
係呀,我係諗住出咗一排有哂Review先行動
唔會即出即買咁勇敢
留意我哋呢班真實用家review
Youtube好多都係廣告嚟
仲用緊xzs
唔知挨唔挨到2022新機
唔好睇少S835, 我唔覺會慢過電子垃圾S665
XZS就換 MARK III啦, S820都係早D換
都話今年一次過出曬
唔計影相out曬,xzp最大問題只係甩漆
當然啦,我之前都間唔時有入黎望吓大家嘅評價
而家啲KOL為求賺點擊率,好多衰嘢都唔會提
我好少睇呢類型嘅Youtuber
xzp係衰左半日就要叉電
xz1其實還好

不過,都已經賣鳩曬
你唔包膜姐, 我果部完好無缺, 做後備機
半年機 trade到4000已經偷笑
真正sony 用家,通常都係叫人諗清楚先好落搭
罪大d 野少d忍耐同包容就會頂唔撚順嗌轉會
XZP係衰左半日就要叉電--->係你粒電可能有事, 一係系統有APP食電, 我兩星期前用番XZP成星期, 發覺電仲耐用過XPERIA 1
XPERIA 5 II回收大約$3500左右
但邊啲人係盲踩一眼就睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞