[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (73) - 1 5 10系三砲齊響、1/5 An11...

1001 回覆
40 Like 6 Dislike
x5ii 用家覺得x5iii除咗鏡頭好少少同電池多500mah之外就冇乜特別,仲要唔知s888散熱如何,都冇乜後悔/condom嘅感覺
我覺得佢個潛望鏡ZOOM倍率太少, 3x & 4.4x, 冇上到10X, 不過可能唔夠位
想玩3,4年 用返iphone好過
5iii影相閹real time tracking真係好狗
放心 相機都係咁
Sony頂盡2-3年,唔係因為唔用得,係因為呢個牌子新機成日好鬼吸引
儘管睇下佢AI超級解析度變焦咩料
你有冇用開iOS eco先?如果你apple store課咗好多app,同埋用埋其他apple產品,咁過嚟android會冇咁舒服。
同埋你打開機的話,有啲game係要重新開account,啲save會冇曬
好彩部機唔係用黎影運動野,唔係真係
出部A1 又係傻既
講番手機,咁閹法應該唔考慮1iii/5iii了,買跌價既ii算
估唔到有咁多巴打勸勉我唔好做傻事
有冇人用過好唔好用,隻app我down咗但未有機會用
因為睇字你要嘅係穩定
唔係話Sony唔好,係大家唔想幾個月後聽到好多伏伏伏啫,諗清楚好
a1個mon鳩之外都好好呀?
用緊iPhone就唔好轉ECO SYSTEM啦
得對Airpods Pro
Game得返Pokemon Go有玩,另外個隻放低咗
而家嘅Sony都仲係咁唔掂
證明呢度啲人真係為你好,費事買咗返嚟又屌啦
仲要用開iPhone真係要三思咯
iPhone幾年後都仲可以比錢換電, XPERIA 當4年後唔知仲有冇零件比你換
主要係啲OS大升級個下 -_-
同埋啲bug fix可能一個月至半年先解決到
響街都仲見唔少XZ Premium / XZ1
差唔多收皮架啦
4+64GB點用
呢個價個mon唔應該係咁,flagship喎
咁你真係要買都歡迎嘅,不過最好keep多陣部iphone,費事有咩用得唔順又冇退路啦,sony我會建議你摸熟部機先拎嚟用咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞