有咩餐廳係OpenRice多好評但伏到仆街

723 回覆
258 Like 5 Dislike
個網本身要賺錢
成個場一大堆烏蠅
食過一次唔太覺得有
但lunch 100蚊有得過下癮燒下肉,唔洗下下都百幾二百蚊
好認同
d樓上cafe係openrice都勁多好評勁少負評
去過好多間都劣食 份量少 又貴 座位迫 服務態度差
有無巴打試過?
屌,呢間,第一次食以為失手。比多次機會,第二次又係好撚難食。見到咁多好評,仲以為自己叫唔中最出名嗰款。第三次送黎,串燒仲要係臭嘅。
附近冇其他拉麪舖)
上次行到門口覺得好污joe 走左
桔梗
唔好再話佢黃 唔關黃唔黃事
要自己出去ORDER, 自助囉野搵位 重要收我+1
野食細份, 2個人500蚊都食唔飽
唔吹唔上野
油煙勁大
背後老闆係仆街郵意既老闆

我夠膽講 垃圾黎講佢係第一 無出其右
講漏咗
仲有會睇下Book位有無咩Discount
重口味會心口痛?
我食大角咀間老鼠粉又係冇味
悄悄食堂
好食喎 份量又多
味精症候群(MSG symptom complex)是一系列症狀,包括頭疼、臉部或其它部位潮紅、流汗和口部和臉部感到壓力。更嚴重的症狀則包括喉嚨腫脹、胸口疼痛、心悸和呼吸急促。一般個案的患者能夠康復,不會受重大傷害。在吃下含有豐富味精的食物前,只要服用正常含量的維他命B6,就可以避免此症候群

真係屌佢,都唔明點解一直有咁多人食呢間垃圾
慢理牆城
打卡野 個所謂慢煮豬食落好乾真係唔知佢點慢煮法
觀塘
普羅旺斯
真心超級伏
收fine dining價錢 但比垃圾人食
夠膽死幾百蚊食牛肋條同紅蝦
仲吹到廚師功力好高 搞手只求打和咁
點解仲未執
和氣食堂
難撚食到仆街呀屌你老母!
Openrice 700幾個笑笑,買正評定班友食開屎

燒鯖魚腥到仆街,炸野啲皮厚到仆街
黃大仙同沙田兩間都難食到閪
野食唔伏 服務都正常 係老闆有性格姐
申子
十和田

屌你老母
我覺得過份over price. 一舊三文魚, 一碗飯, 幾舊醃菜收百四蚊。
未至於難食 但食過一次唔會返兜
咁你多數睇咩?ig foodie?
有性格
唔知多唔多人食過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞