真心求救 包莖有咩方法解決

153 回覆
1 Like 18 Dislike
d皮鬆晒 反到
打丁屌西都冇痛
係咪冇影響就唔駛割
買個飛機杯同安全套
靠打飛機chok甩包皮
當你勃起果陣反唔到,唔緊要,儘量反,唔得就由得佢

照將個安全套套住條撚
然後落啲潤滑劑係飛機杯啲周邊
跟住瘋狂抽插

目的是為左將痴係龜頭嘅包皮扯出泥
過程係有啲痛,但會係接受到範圍,而且打打下果陣會慢慢唔覺痛

(用手chok好難成功,因為用手會超痛,所以會就住就住,結果係fail,而用飛機杯緊得泥又有潤滑劑,會慢慢chok鬆包皮,比用手會快好多同冇咁痛。)

射完拎條鳩出泥睇
就會發現會露到起碼半個龜頭

但會有少少磨損(因為夾硬拉扯)
呢個時候去沖涼洗洗佢,如果驚發炎嘅話可以一日洗幾次,但我冇。
沖涼果陣翻開包皮,一開頭會覺得啲熱水fea落條鳩到好難受,好似隻手甩皮去拎熱野感,但要頂住,係頭一兩日難頂啲,之後fea fea 下就冇事

雖然扑完一次露到半個龜頭,但唔好貪心諗住快手搞埋佢,比條鳩抖抖先,要等到個傷口係完全埋口冇血跡同疤痕,應該一個禮拜都走唔甩

之後先好去重覆打飛機嘅步驟

成效會冇第一次禁明顯,但去到第二次都應該反到7成,效果會慢慢遞減。(記得要得到條鳩傷口完全埋口)

依家我就淨上面仲有一小汁皮仲癡住,可以反到包皮,而且都唔明顯,99%反到出泥,不過係有啲緊,不過都用住先啦

呢個真
用杯開始易反
包皮口太窄反唔倒嘅話一定要割,夾硬反咗落唔返嚟會引致龜頭缺氧到時就真係成條割

買個飛機杯同安全套
靠打飛機chok甩包皮
當你勃起果陣反唔到,唔緊要,儘量反,唔得就由得佢

照將個安全套套住條撚
然後落啲潤滑劑係飛機杯啲周邊
跟住瘋狂抽插

目的是為左將痴係龜頭嘅包皮扯出泥
過程係有啲痛,但會係接受到範圍,而且打打下果陣會慢慢唔覺痛

(用手chok好難成功,因為用手會超痛,所以會就住就住,結果係fail,而用飛機杯緊得泥又有潤滑劑,會慢慢chok鬆包皮,比用手會快好多同冇咁痛。)

射完拎條鳩出泥睇
就會發現會露到起碼半個龜頭

但會有少少磨損(因為夾硬拉扯)
呢個時候去沖涼洗洗佢,如果驚發炎嘅話可以一日洗幾次,但我冇。
沖涼果陣翻開包皮,一開頭會覺得啲熱水fea落條鳩到好難受,好似隻手甩皮去拎熱野感,但要頂住,係頭一兩日難頂啲,之後fea fea 下就冇事

雖然扑完一次露到半個龜頭,但唔好貪心諗住快手搞埋佢,比條鳩抖抖先,要等到個傷口係完全埋口冇血跡同疤痕,應該一個禮拜都走唔甩

之後先好去重覆打飛機嘅步驟

成效會冇第一次禁明顯,但去到第二次都應該反到7成,效果會慢慢遞減。(記得要得到條鳩傷口完全埋口)

依家我就淨上面仲有一小汁皮仲癡住,可以反到包皮,而且都唔明顯,99%反到出泥,不過係有啲緊,不過都用住先啦

識D野喎

上網問
一陣信埋呢d成碌唔洗要就真係唔方唔洗切

佢地反得到個d全部都係最多過長
包莖既話反左都係唔得唔可以隔硬

包莖有好多種
個出口太細一定要割

利申未割
包莖但反到 唔撚割
去泌尿科醫生問問
有隻類固醇幾好用
但如果搽完都冇用就一定要割
利申 包莖大J
樓主一定有好多尻屎 條j臭到仆街
打到丁咪得,做咩要晒錢割
就算你第時娶老婆,如果個老婆介意你做唔到愛
我覺得呢啲女人唔要都罷了,咁都唔體諒你
我割咗包皮
但醫生割多咗 依家扯唔到盡 扯盡會痛 搞到好似短咗少少咁

決定唔扑嘢
圖?
扯唔扯都反到 細個沖涼日日都反出黎沖

Btw 中學個時有個同學怕做手術切 翻去沖涼個時一野翻盡 第日同我講話痛到暈低咁濟

不如樓主試下沖涼個時一野反到盡會點
可能痛一野就搞掂呢
小六果陣醫生會開d潤滑油比我
反左一個月就咩事都冇

決定唔扑嘢

咁就正確啦
扯住都可以反都盡
包莖未扯都反唔到係咪一定要割
如果唔割會點
如果唔割會點

痴撚線 反唔到去搵醫生啦
如果唔割會點

學上面咁做。扯住咁反下,一個月應該反到。唔反唔割扑野扯住會好痛
d皮鬆晒 反到
打丁屌西都冇痛
係咪冇影響就唔駛割

唔洗啦人天生就係咁
不過割左條j 無包住,未扯睇落長d, 無咁敏感。要自豪就割
如果唔割會點

唔想割 好驚真係痛到仆街
如果唔割會點

唔駛割
佢會教/幫你反
有d膏
如果唔割會點

唔駛割
佢會教/幫你反
有d膏

會唔會反左落去反唔翻上黎
因為我上網見過呢種情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞