真心求救 包莖有咩方法解決

153 回覆
1 Like 18 Dislike
好彩細個係廁所劣鳩既時候 反左出黎姐 個陣慢慢反包皮 見到入面有條線 好奇心下每日都反啲就成日反曬頭出黎 我記得好撚多鳩屎
上網問
一陣信埋呢d成碌唔洗要就真係唔方唔洗切

佢地反得到個d全部都係最多過長
包莖既話反左都係唔得唔可以隔硬
去做手術,認真
痛一個月好過你以後成世都麻煩
到你有女屌時又屌唔到就唔好

怕痛 死撚左佢算

係好撚痛
但做左係好
扑野無咁易射
利申:已割
趁後生做手術,愈大做愈痛苦
中小學個陣強制俾姑娘睇過
佢一下就反我反到我痛到就快叫出嚟
不過佢話得閒就要清潔吓同埋反下佢
反而佢冇叫割咗佢
反而佢冇叫割咗佢

我都係 咁係咪只係過長?
包莖=開口太細,反唔到
包皮過長=過長,但反到

你應該唔係包莖啦,日日沖涼練習理應唔洗切

扑嘢拎返出嚟之後反矖然後好痛咁點
過長無包莖切唔切好
你地係邊到做手術?幾錢?要康復幾耐?
利申: 已經20歲
過長無包莖切唔切好

你中意啦
雖然冇咩必要
一個月到
去做手術,認真
痛一個月好過你以後成世都麻煩
到你有女屌時又屌唔到就唔好

怕痛 死撚左佢算

痛撚到仆街

出世幾個月就割左,唔識痛
反而佢冇叫割咗佢

我都係 咁係咪只係過長?

過長先要切
唔係有就切
如果有就切
出世就已經切得
過長無包莖切唔切好

你中意啦
雖然冇咩必要
一個月到

一諗到割咗之後
條龍唔可以掂到任何嘢
一唔小心掂到就
即卡唔想切

利申:冇過長情況發生
我參考其他巴打嘅方法係未扯嘅時候反出嚟 之後睇a片慢慢扯 忍住痛hold5分鐘 再慢慢放鬆 每日做2次 我一個星期就搞掂
認真問 會長到反唔到架咩
但係我就係過長
扯咗現晒 但係未扯屙尿都會包晒
而且想無咁敏感

有無人知成年去做邊到平 又唔洗慢慢排期?
我都包皮過長 未扯反到 扯左都淨係見到少少龜頭

之後我未扯嗰陣 每日用兩隻手指扯開塊包皮 hold住1分鐘 然後放鬆10秒 之後再做 每晚做10-20分鐘 做左4個月 而家扯左都反到出黎 加油巴打

之後我未扯嗰陣 每日用兩隻手指扯開塊包皮 hold住1分鐘 然後放鬆10秒 之後再做 每晚做10-20分鐘 做左4個月 而家扯左都反到出黎 加油巴打

扯左好易反到
但平時包住呢

扯左好易反到
但平時包住呢

沖涼先搞啦
乾曬反你可以想像吓
你將傷口上邊塊皮一嘢扯開個陣嘅感覺

扯左好易反到
但平時包住呢

我都係咁
但冇咩所謂姐

扯左好易反到
但平時包住呢

沖涼先搞啦
乾曬反你可以想像吓
你將傷口上邊塊皮一嘢扯開個陣嘅感覺

屌閪都要有水先順啦
更何況係搞呢啲
乾屌真係屌到出血都得
慢慢黎就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞