真心求救 包莖有咩方法解決

153 回覆
1 Like 18 Dislike
當年我扑左十幾廿次野 就開哂
每次都有少少痛,勁輕微既滲血。不過太嚴重都係去睇醫生割左佢啦
割包皮比天高
剪咗佢 玉莖重生
成條撚切左佢算啦
得罪講句 反唔到果d真係廢尻黎
買個飛機杯同安全套
靠打飛機chok甩包皮
當你勃起果陣反唔到,唔緊要,儘量反,唔得就由得佢

照將個安全套套住條撚
然後落啲潤滑劑係飛機杯啲周邊
跟住瘋狂抽插

目的是為左將痴係龜頭嘅包皮扯出泥
過程係有啲痛,但會係接受到範圍,而且打打下果陣會慢慢唔覺痛

(用手chok好難成功,因為用手會超痛,所以會就住就住,結果係fail,而用飛機杯緊得泥又有潤滑劑,會慢慢chok鬆包皮,比用手會快好多同冇咁痛。)

射完拎條鳩出泥睇
就會發現會露到起碼半個龜頭

但會有少少磨損(因為夾硬拉扯)
呢個時候去沖涼洗洗佢,如果驚發炎嘅話可以一日洗幾次,但我冇。
沖涼果陣翻開包皮,一開頭會覺得啲熱水fea落條鳩到好難受,好似隻手甩皮去拎熱野感,但要頂住,係頭一兩日難頂啲,之後fea fea 下就冇事

雖然扑完一次露到半個龜頭,但唔好貪心諗住快手搞埋佢,比條鳩抖抖先,要等到個傷口係完全埋口冇血跡同疤痕,應該一個禮拜都走唔甩

之後先好去重覆打飛機嘅步驟

成效會冇第一次禁明顯,但去到第二次都應該反到7成,效果會慢慢遞減。(記得要得到條鳩傷口完全埋口)

依家我就淨上面仲有一小汁皮仲癡住,可以反到包皮,而且都唔明顯,99%反到出泥,不過係有啲緊,不過都用住先啦
有冇諗過係條撚太短唔係塊皮太長?
我都有包皮過長 但未扯個時都可以反到個頭出黎
同埋扯左個時個頭會出哂黎
包皮口太窄反唔倒嘅話一定要割,夾硬反咗落唔返嚟會引致龜頭缺氧到時就真係成條割
而家日日沖涼反包皮
軟果陣見到3/4個龜頭
硬果陣只有1/2
整左一星期到
買個飛機杯同安全套
靠打飛機chok甩包皮
當你勃起果陣反唔到,唔緊要,儘量反,唔得就由得佢

照將個安全套套住條撚
然後落啲潤滑劑係飛機杯啲周邊
跟住瘋狂抽插

目的是為左將痴係龜頭嘅包皮扯出泥
過程係有啲痛,但會係接受到範圍,而且打打下果陣會慢慢唔覺痛

(用手chok好難成功,因為用手會超痛,所以會就住就住,結果係fail,而用飛機杯緊得泥又有潤滑劑,會慢慢chok鬆包皮,比用手會快好多同冇咁痛。)

射完拎條鳩出泥睇
就會發現會露到起碼半個龜頭

但會有少少磨損(因為夾硬拉扯)
呢個時候去沖涼洗洗佢,如果驚發炎嘅話可以一日洗幾次,但我冇。
沖涼果陣翻開包皮,一開頭會覺得啲熱水fea落條鳩到好難受,好似隻手甩皮去拎熱野感,但要頂住,係頭一兩日難頂啲,之後fea fea 下就冇事

雖然扑完一次露到半個龜頭,但唔好貪心諗住快手搞埋佢,比條鳩抖抖先,要等到個傷口係完全埋口冇血跡同疤痕,應該一個禮拜都走唔甩

之後先好去重覆打飛機嘅步驟

成效會冇第一次禁明顯,但去到第二次都應該反到7成,效果會慢慢遞減。(記得要得到條鳩傷口完全埋口)

依家我就淨上面仲有一小汁皮仲癡住,可以反到包皮,而且都唔明顯,99%反到出泥,不過係有啲緊,不過都用住先啦

識D野喎
打多d飛機
割啦 唔割好煩
痴線包莖都唔割
包莖係最應該要割

利申: 包莖已割
太長一定要切唔係搞唔到野
但割前試下可唔可以鬆下佢
我記得好似有一隻藥膏係用黎查既
好似幫助反包皮
但好似要睇你係全反定係半反黎用先有效
我都係中六先諗緊去唔去做手術 之後開始每日拉下
2個月左右就反哂出黎
keep住反
我17-8歲先開始反
反左我年幾兩年先扯住反到
第一次未扯反到嗰時 吹啖氣都勁敏感
用水沖都驚
未扯反到就慢慢反到尾先
即係唔好反到過左龜頭就算
拉到根部
之後就反住扯
係會幾痛
驚就自己係個龜頭預好位先扯
直到過左龜頭 最後到根部
中途要包皮入便慢慢適應吹氣>流水落去>沖水>有梘液下掂>冇梘液下掂

唔反就唔洗諗屌西
keep住反
我17-8歲先開始反
反左我年幾兩年先扯住反到
第一次未扯反到嗰時 吹啖氣都勁敏感
用水沖都驚
未扯反到就慢慢反到尾先
即係唔好反到過左龜頭就算
拉到根部
之後就反住扯
係會幾痛
驚就自己係個龜頭預好位先扯
直到過左龜頭 最後到根部
中途要包皮入便慢慢適應吹氣>流水落去>沖水>有梘液下掂>冇梘液下掂

唔反就唔洗諗屌西

利申 大j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞