恭喜白金肝帝Hakoom突破3000白金獎杯

16 回覆
0 Like 3 Dislike
大部分盃都係玩啲一兩個鐘就白金到嘅indie
其實有咩意思
其實打機都冇乜意思,做人都冇乜意思
邊D game一兩個鐘爆機?
除咗用嚟比新聞佬報吓之外,完全係冇撚柒用

唔Po咁多張了 上網一㩒就搵到
買game翻嚟唔係因為隻game好玩 而係因為隻game易白金 唔明呢班人咩心態

啲indie廠唔洗花心機整好隻game 只要整到啲盃好易拎 就大把呢啲人比錢買
其實你有冇睇內文同條片
佢剩係講demon soul,都已經講左,PS3版,3個版本到都拎左白金
計埋而家PS5重製版,都拎埋白金
唔通呢隻又係唔好玩,只係易拎白金
睇佢個樣feel 唔到佢係真心想攞咁多白金定係比人逼
個樣好殘
一隻game買齊日, 中, 韓, 美, 歐, ps4, ps3, psvita
30分鍾1個白金, 7個7個咁洗
psn大把呢d刷獎盃"遊戲"
另外仲有日本啲gal game又係, 上網搵攻略, 禁個auto, 又白金
你知日本勁多呢類gal game, 又係可以瘋狂洗
有錢你都可以
有cheat可以用
pc d puzzle wallpaper game
hentai
舉個例
好似mon hunt world 最難入手獎盃就全部魔物打出大細金
你其他獎盃都唔洗呢個白金守門盃1成時間
你只要打完其他盃上網搵個save, 隨便打隻跳跳大金就出盃
呢個已經唔算cheat, 仲未計cheat果d
我有睇
我話佢「大部分」game都係 唔係話「全部」
你又有無睇我講緊咩
同埋demon souls唔係真係講到咁難白金

Dark souls series平均要70hr以上
Demon souls只係要30-50hr
而一般作品大約要20-30hr 佢只係比一般作品難少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞