數碼暴龍玩具討論區#28

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Blue tag咪得囉
再唔係磨細個波佢
FRS omega X仲未出
邊度有仲紅蓮買
デジモンアドベンチャー ザ・デジモン IMPULSE CITY SET
https://p-bandai.jp/item/item-1000159679

デジモンアドベンチャー ザ・デジモン NEW COLLECTION Vol.1
https://p-bandai.jp/item/item-1000159676

デジモンアドベンチャー ザ・デジモン NEW COLLECTION Vol.2
https://p-bandai.jp/item/item-1000159677

等PBHK 開
做乜個個坐監
數碼暴龍系列入面最初代嘅週邊玩具之一,不過今次有啲整到好似白痴仔咁

隻暴龍獸同基爾獸好似食咗懞仔丸咁
又翻炒出垃圾
一set 5舊水左右要儲真係買到窮
又出呢d無聊野
出埋D冇誠意既野 點儲得落
其實官方twitter都鋪左好耐,叫做retro下
咁大家覺得出咩先好?
第一眼望落去已經覺得好wow好靚嘅figure

digimon真係未有一隻有驚豔嘅視覺
堆大到仆街嘅gem係幾靚嘅
靚,未到眼前一亮
出美版機
因為成品部唔會花資源去開發

最多出下shf咁,shf以上既真係唔使諗

最近令人wow既得模型隻機邪,
不過唔係造型wow而係wow在出機邪呢隻獸
比你咁樣講一講,但仲未買
真係on9
明明班被選中嘅細路呢個時候係購買力最強 都淨係識炒冷飯
一係就整撚埋啲玩具手錶 貼錢買難受嘅野比人玩
而家淨係得FRS條line 叫做有啲期待
模型依家真係無時間無心機砌
如果機械邪龍唔係等足咁多年終於肯出產品都唔會買
其實佢係模仿返初代暴龍機個機面
以前細個有隻喪屍暴龍獸佢又唔出返
老實講好低b 如果真係有心做返靚個brand
不如正正經經同啲扭蛋商盒蛋商合作啦
睇下人地角落生物 小精靈 係點樣出玩具周邊 而唔係出呢啲3歲先玩既兒童商品
其實Bandai都出咗幾千年扭蛋同盒蛋…
你講到bandai冇出過數碼暴龍扭蛋/盒蛋咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞