俞定延集中討論區 (2) 國民Oppa!Signal大發!

1001 回覆
44 Like 15 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=yOvWJcz_fp4

摸臉呀媽咪

又諗起韓ONCE威脅SNL唔好亂玩單野

求detail

其實無咩野 只係本身SNL一開始其實好似係19禁
之後轉左唔知係咪15禁
有時會玩D意淫野
或者黃色笑話
睇新聞睇返黎

韓飯好痴線
https://www.youtube.com/watch?v=yOvWJcz_fp4

摸臉呀媽咪

求detail

之後轉左唔知係咪15禁
有時會玩D意淫野
或者黃色笑話
睇新聞睇返黎

韓飯好痴線

尤其D韓迷妹 上年MAMA 7點開SHOW
點知企位7點4都未開 IOI個新人獎都拎完
D韓妹好似暴動咁濟 最後D鐵馬[林]晒
差D就人踩人 之前見D香港學生妹飛都冇撚埋 喊晒口
話晒都成千蚊張 學生妹點有咁多錢
我隻腳都依家都有條[巴]
請勿相認

摸臉呀媽咪

求detail

之後轉左唔知係咪15禁
有時會玩D意淫野
或者黃色笑話
睇新聞睇返黎

韓飯好痴線

尤其D韓迷妹 上年MAMA 7點開SHOW
點知企位7點4都未開 IOI個新人獎都拎完
D韓妹好似暴動咁濟 最後D鐵馬[林]晒
差D就人踩人 之前見D香港學生妹飛都冇撚埋 喊晒口
話晒都成千蚊張 學生妹點有咁多錢
我隻腳都依家都有條[巴]
請勿相認

問老母借掛
買fansign狂中俞定延張SIGNAL卡

咁咪好囉

咁咪好囉

葡萄了

咁咪好囉

葡萄了

我想齊卡多啲

咁咪好囉

葡萄了

我想齊卡多啲

知足啊

咁咪好囉

葡萄了

我想齊卡多啲

知足啊

買多箱 刷次週銷量分

咁咪好囉

葡萄了

我想齊卡多啲

知足啊

買多箱 刷次週銷量分

駁唔到

咁咪好囉

葡萄了

我想齊卡多啲

直接收卡啦

百變定哥

點解你可以有咁多圖
自己去twitter睇啦 我食飯先

I Do I Do

I Do I Do

傷身呀清

謹將此圖送俾一眾打錯定延個名既會然
中咗fs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞