俞定延集中討論區 (2) 國民Oppa!Signal大發!

1001 回覆
44 Like 15 Dislike

好想欣賞

呢位巴打請檢點啲

太多痴線佬

好想欣賞

呢位巴打請檢點啲

太多痴線佬

以為你又改左名

要心臟病發了

要心臟病發了

心跳嚴重加速

好想欣賞

呢位巴打請檢點啲

太多痴線佬

以為你又改左名

原本個account隻parasite已經失控
我係正常人

要心臟病發了

心跳嚴重加速

定b做呢set動作效果 = Momo對希澈撒嬌

要心臟病發了

心跳嚴重加速

歐巴呀

要心臟病發了

心跳嚴重加速

歐巴呀

睇呢個
https://www.youtube.com/watch?v=3zRklRKj828

要心臟病發了

心跳嚴重加速

歐巴呀

睇呢個
https://www.youtube.com/watch?v=3zRklRKj828

反差嘅衝擊
點解有黑騎士幫MOMO頂冇人幫定延頂
岩岩睇完異形,個心離一離,睇返定B平衡下心理再睇直落睇埋訪嚇
岩岩睇完異形,個心離一離,睇返定B平衡下心理再睇直落睇埋訪嚇

兩套都未睇
今集Weekly idol都未睇

兩套都未睇
今集Weekly idol都未睇

異形...有愛就入場啦
週偶我都未睇

要心臟病發了

心跳嚴重加速

希徹正狗公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞