垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵(2)

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
Push
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/2052232

呢個又點解釋
佢係有賣wor
不過未知佢賣左未
因為要賣家簡番pm 最後交收個user 比comment 先叫完成交易
所以我唔知最後賣唔賣到
如果證明到harryw 係 飛馬
已經肯定佢有貨都賣比礦佬
但佢都等左四個月...仲等多幾個月?
如果證明到,咁佢肯定係詐騙
因為我全款入數佢同我講3060ti冇貨
dcfever交收成功不嬲都係質家禁先,然後買家再confirm
佢又冇講佢賣幾多張,佢可以keep住放係度當廣告而賣左8張比聯絡過既人又唔禁交收成功有咩問題
pin this
依家油二好似玩返貨鬥快搶
總之讓巴自己考慮
善堂價就點都有代價
Exactly 我想講既野
只要佢keep 住唔按
依然可以繼續賣
唔係留名等佢有貨覆咩
冇留意開...不嬲都落場

補埋疑似飛馬舊電話reference 同肥花搵 harryw 個whatsapp 電話既關係
就係太多人想排,應付唔到,所以轉左鬥快搶
高達版3080 $11999,就算限砌排隊都排到2046 la
賣比礦佬又唔洗理保養 又賺得多啲錢
按MSRP賣比消費者又唔會有人讚
入貨價貴咗 賣貴啲就會比人屌
咁做咩唔賣比礦佬

咩話 你話會比消費者杯葛?
諗多咗啦 過多唔夠幾個月就無人記得
大家咪又係繼續開開心心去砌機
就好似咩事都無發生過咁

再不濟啲咪換個人 換個地方開鋪
改埋名又可以重新開始

仲有就係咩 等crypto降價再平買礦卡
咪又係助長緊班礦工 幫佢地回本兼有賺
之後rtx 40 50都會出現呢類情況

作為一個普通消費者 我可以做到啲咩?

呢個方法除非佢唔叫班所謂 KOL 幫佢推啦
到時推開飛曱甴班撚樣轉推第間
果間咪係飛曱甴囉
「想在香港自己挖礦,受限於租金電費,基本上是不可行的。」

人地去俄羅斯挖
電費平, cooling 都慳返

香港挖唔好浪費電啦dllmch
炒卡仲賺得多,又可以免費借錢
咪玩啦 D散戶係屋企2,3張都賺到FATFAT
剩講單一張3080扣完電費 24/7一個月咁RUN都剩賺過千5蚊啦
不過的確係唔夠條撚樣賺錢賺得多既
祝你順利買到高達3080
喺悠二用$12000買到之後
再諗吓佢嗰張$15000嘅TUF
笑咗
bad news已經唔係第一次唔明點解要繼續幫襯佢
有撚仔同VG兩大紅人撐喎
後台猛 唔撚驚喎
佢果陣, 咁撚大聲屌九代理
係咪想斷代理米路

50步笑百步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞