垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵(2)

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
點解啲3070 3080 會冇客要?屌你老母 賣貴幾千蚊 點撚樣同你買呀
賣畀礦佬賺多啲,就認撚咗佢啦 臭閪
push
飛馬 自作孽 不可活 種因得果
就算冇連登呢個forum
一樣有其他地方俾苦主去揭發
唔撚關事嘅諗仔出黎叫人放過飛馬 等同幫兇
沒有良知, 談何黃藍?
個打把仔matthew更加扯唔上黃底
用淘寶 屌米 百度雲
賣比礦佬又唔洗理保養 又賺得多啲錢
按MSRP賣比消費者又唔會有人讚
入貨價貴咗 賣貴啲就會比人屌
咁做咩唔賣比礦佬

咩話 你話會比消費者杯葛?
諗多咗啦 過多唔夠幾個月就無人記得
大家咪又係繼續開開心心去砌機
就好似咩事都無發生過咁

再不濟啲咪換個人 換個地方開鋪
改埋名又可以重新開始

仲有就係咩 等crypto降價再平買礦卡
咪又係助長緊班礦工 幫佢地回本兼有賺
之後rtx 40 50都會出現呢類情況

作為一個普通消費者 我可以做到啲咩?
等世界末日
好彩既 WW3之前應該搶到卡黎砌機
push
到呢一刻仍然未有3080
諗住過兩日去幫襯油耳算
見佢冇走後門
唔好屌我打手
你砌機定排隊單買?
排隊單買嘅話你預都要等到下年,佛系排住無壞既
砌 同朋友夾
佢已經唔收訂啦屌
砌呀 咁啱個friend壞機同佢夾
張高達唔會呢兩日突然之間冇貨咁撚大整蠱架可
咁點解唔落腦場...搵現貨又唔駛等
見油耳冇走後門想比次機會佢
不過唔好出事
油二個價平幾撚多
接近開善堂咁濟
3c現貨係有,但個價同二手市場炒價一撚樣
harryw 基本上係飛馬

仲有呀,正常人會唔會有咁多cooler掛
除非屋企好熱嫁姐,一係閪黑日日壞cooler

你話黑background 黑枱周圍都有都算
咁橋同一張咁長同一pattern既mouse pad
又咁橋又咁鐘意放左枱仲要搵mouse pad做background 影相賣?
仲有大量貨同供貨同出到即日單同公司用卡
再加埋harryw fever 同個whatsapp 電話咁橋係疑似飛馬舊電話?
除非飛馬係呀嬌姐,如果唔係我真係諗唔到點解
仲有呀,我岩先post 完
發覺圖2,3 底下係同一部電腦同一個角度,我諗9成9成飛馬
等睇回覆

sorry我太得閒
sorry眼花7撚左
另外大家可以睇下3060ti strix 地下pattern
對比下佢賣機箱影既地板pattern係極相似
雖然只係一個角位
其實佢嗰邊個post算係認咗㗎啦
只不過而家係拗緊有冇係肥花賣30系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞