垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵(2)

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
撚仔咪撚睇佢9UP
咩大財團 , 咩文化屌你老味,
買野咋而家

大把人護航,驚閪咩

係呀宜家就係cap你呀,cap得你咪即係話你知仲用論壇去定義所有人同埋因人廢言on9囉,呢到大把你啲epc谷友啦版主大大你都可以注册連登ac架,乜撚野個場係連登到,唔講以為連登仔上下一心到咁排外

過去飛馬比人屌返轉頭係因為飛馬無point 囉,佢有point洗閪驚出聲咩,你講完道理宜家連登仔可以做到啲咩呀宜家係連你啲epc谷友都想飛馬出聲呀

護航護到你咁柒你返去瞓啦,版主大大
上次屌米單嘢有曬證據
到最後咪又係得一句: 屌 兒登仔 算把啦

邊個group? Link pls
真係文盲都做到KOL
而家個問題係你收街客訂 俾人篤爆有貨都高價俾礦佬先
街客就拖你幾個月先 俾人催呀?一係食炒一係等 唔想等咪俾返訂金你
你話你唔收街客訂啲卡俾哂礦佬就冇人吹得你脹

唔敢正面回應就好明顯身有屎
出嚟道歉最多我唔幫襯你
唔出嚟就全世界咪撚幫襯佢
你咪ON9啦
一出聲明講真相就完場架啦, 幾十年黎都係咁, 有邊次代理出聲明講真相係會輸
我勸你班ON9仔立即同小花道歉, 至少到時小花會幫下口保住你地(如果JOIN咗PATREON的話), 唔係你地一定死硬
咪傻
搵舊屎/終賠生合作拍多幾次片就無人記得
連登講嘅嘢並非全事實

有咩位講錯你又唔講出嚟就話人哋唔妥飛馬
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢壇都未回應啦
我以前好少係硬件台上水,飛馬同連登之間有咩恩怨我唔清楚。

「因為連登講嘅嘢唔係全事實,所以無人講?」咩concept

你話連登仔偏頗,fine. 舊登、HKEPC都有人屌喎

我之前屌都係屌晒所有商家佬,唔好學人賣必賺嘅期貨,唔好輸打贏要,從來唔係只係針對飛馬一家。

個版主關於件事乜嘢都唔講,開口埋口話連登仔唔講事實,我覺得個版主似偏幫飛馬多啲喎。有理咪拎出黎講囉,怕咩俾人屌。
嬲撚到唔知點應
同求
版主個回應係邊到?
好多巴打撐你架
拉去底
舉個例 之前2000fun單野又炒花生 到飛馬有事就唔講
搞到佢條油水/龍骨 咪要出聲
首先呢,就唔CUT單,收晒全世界訂金
再用啲訂單數同供應商要求供多啲貨
全部卡直接賣比爸爸換錢
無本生利
有無理解錯? 有錯唔該各位可以指證下
我唔會潛水..............住
鹿仔啲野
交際花
笑死人 一係就一開始唔好學人炒花生啦
笑死知道事實係咩咪講囉
成篇嘢淨係成駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞