垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵(2)

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
又講
我地有無迫techicardia出聲呀
有無迫窮人砌機出聲呀

係你同vg 平時聲大大加埋同飛馬fd 我地先想睇你地回應咋
仲要平時有花生就爭住出黎大大聲食炒熱佢
家下係熟人出事就笠水 笑死
屌你地1,2個就當屌哂全科技界YouTuber
Key Opinion Leader 唔講得自己意見 要自我審查 怕得罪金主 明白嘅
Sponsor 就佢有 屎就消費者一齊食
追完POST笑撚死
樓主好慘 一早幾個月前仲係幾千蚊果陣唔撚等佢就唔洗到依家食貴卡
經一事長一智 下次都係買現貨啦
睇完撚仔D REPLY就覺得成個廢老咁
牛佬!
都係驚現貨要食炒價先落訂
點估到係預訂個位去食炒價
根本係book自己去比人劏
唔知可以潛撚到幾時呢?
又或者好似格離咁
直接出個post出黎回應下
再唔係R啲FD出黎講下野先囉
比啲苦衷佢 再出黎拍返條片賣下慘
再送100張3080派街
會仲有人同你買機既 可能
最後賺錢賺到咁撚黑心 你話抵唔抵比人屌老母?
人地已經駁唔到架喇
其實佢係咩立場架

之前又出黎講 香港人加油,又撐粵語

依家又成個藍絲KOL,「雖然制度有問題,遊戲規則係咁架啦」,仲叫連登仔唔好推佢出黎

你食呢行飯,叫你出黎表態講兩句有咩問題?

係佢人格分裂,定我誤會咗佢?
想自己毫髮無損
食晒兩家茶禮
邊一邊勁咪撐果一邊
花佬!

有KOL表咗態啦

關我撚事

上次中央田單嘢都話係行業慘況嚟
係咁㗎啦唔滿意咪唔好買囉
個個都咁玩㗎啦一轉玩法就冇錢袋㗎啦

呢啲咪就係Key Opinion Leader囉
屌哂上面所有人老母
小花真黃全世界都知
唔好再老屈小花係藍

正如有電話點解唔用安心出行一樣, 有錢點解唔搵, 有利益點解唔LAM
點解你地唔公平D, 係要有鍵盤就蝦小花

佢係我嘅小黃花
快D JOIN PATREON
唔洗去淘寶唔洗去深水埗
5蚊
係5蚊渣
Bezos有財力
所以我去Amazon買算鳩數啦
既然你成個香港代理+門市+網店都係黑暗到改變唔到
點解唔直接Amazon
甚至新強京東都好過你啦
打開門口做生意, 賺少咗當然慘, 唔通派街坊呀
呢鋪真係撐小花, 睇得好通透, 大智若愚
我唔移民, 我都撐政府的
我地祖國咁強大, 唔通我有能力改變任何野咩
條傻鳩回應9唔搭8
乜鳩都spin落冇貨返
依家係砌機有現貨唔派貨比落訂客
個幾youtuber成班係到圍威喂
無貨返/明知唔夠貨都收人訂,算點?

詐騙?
講真你班仆街要搵錢真係唔撚係重點,
重點係你撚鳩班客啊屌你老母
spin撚完未
你唔撚好話自己重視口碑吖嘛
你唔撚好冇貨扮有貨吖嘛
你唔撚好收單買散客訂吖嘛
屌你老母又要做雞又要拎貞節牌坊?
你要做雞咪三口六面認咗佢囉
又要扮純情純潔𠱁人落搭
收下皮先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞