垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵(2)

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
同埋如果係明知來貨價貴左
但唔主動搵客 再問佢願唔願意加差價
依家佢唔問 姐係身有屎
佢想儲多d貨黎之後炒
唔係執法機構就唔可以投訴咩?如果係咁,佢嘅投訴熱線有咩用?

如果佢認為有問題,會轉介俾相關執法部門。
頭先嗰啲自稱行內人
叫人體諒吓佢哋
冇嘢啊?
落街買餸啲餸貴咗
你都唔會體諒吓個小販啦
老鳳宣佈飛馬電腦應該正名做曱甴電腦
https://lih.kg/2484050
穿左煲仲串鳩我話以後唔會再比客睇現貨list
真係對唔撚住

利申樓主fd
都係果句打開門做生意,唔該唔好輸打贏要
無理由所有風險要個客食晒,自己只係想做必賺嘅生意。
一係就唔好掂呢方面,認命呢啲錢唔輪到自己賺就算。
賺少啲,起碼自己仲有商譽。
到依家都冇拎個價出嚟,你就知,佢可能食緊個靚價。
如果佢真係咁做就好
消委會係第一關 之後和解唔到咪去小額錢債
根本佢由第一批貨 已經見升到咁
就一路留晒d貨等炒
唔係炒價/熟人根本唔會有貨
咁即係交俾海關做?
我可以講去消委真係慘撚過去報狗
狗真係會隔一年半載打比你同你講查緊
消委不了了
今次正價派貨俾先頭一早訂左嘅客先啦
醒少少啦
屌你老母潛左成日水 出黎回應未
會㗎。太多同類case出現,佢地會同相關執法部門講。
其實第一批個時用個價比客
最多輸小小
根本佢就大貪 想再炒高d賣
一團人先有用 好似上次MON HUNT 70 個人呢D 咪有用囉
而且佢係直頭錢都唔退潛水
一般呢D有哂條款又有得退
應該唔會理...
咁即係如果消委會已經Hea鳩你嘅話
咁就咩都唔使執法
係咪咁解
等睇刁民丁開 POST:飛 X 買嘢真係好正 ( 1 )
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你叫佢搞掂呢壇嘢先
完全唔明消委得閒出下化驗報告之外仲有咩做....
細佬去休息先 好撚攰 追擊左成日
希望返到嚟見到佢有回應
點解你成日都叫人食咗去?當無件事發生。你好驚件事搞大咗咩?

同埋,一早講咗,有條款唔一定合理㗎。都可以照告。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞