垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵(2)

1001 回覆
82 Like 7 Dislike
有無苦主 開多個悠二苦主區

利申,唔知悠二果壇係點,只係咁啱上水見到樓豬個po,非悠二打手,非中田打手。

同埋重伸一次,我係同飛馬同一陣線,係企係贏果邊
作為曾經訂閱過嘅人
可唔可以介紹下條撚屌有咩值得訂閱
突發! 飛馬電腦PEGASUS口講顯示卡冇貨 然後轉頭大量比礦佬
https://lih.kg/sRccvNX
#884 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
啫係咁
如果飛馬同悠二一樣係有卡但賣俾訂卡客
或者完成唔到當時簡單嘅合約訂卡
兩邊都係咁柒同仆街
咁就兩邊都一齊
兩邊一齊去揾苦主一齊搞小額錢債

BTW
飛馬都係收1000蚊訂
悠二收卡嘅50%訂

唔知悠二做唔做小額錢債呢

咁我撐呀,俾咗訂嘅苦主都應該追討損失。

重申一次,我無偏幫任何商家,所有商家都應該負責任。
悠二有比貨期人?
一句兒登就當冇件事。

答唔到就答唔到啦。
連登都有好多正常人,有好多評論都係中肯。

自己答唔到就話人兒登,同阿叻嗰啲低能藍絲一鳩樣。「我唔知、我睇唔到、我唔理」冇分別。
有無貨期都好,唔確定貨量同貨價嘅情況吓,都唔應該收客訂。
個客知㗎喎
法奧同客講清楚晒所有條件
依家問題係飛馬有卡但冇卡比客,跟住天價賣俾礦工,呢種不誠實嘅手段
個post 都幾好笑
明明樓主係屌緊飛馬
跟住又有班人又spin 去其他商家到
乜咁會合理化左飛馬亂收客訂當免息貸款咩

留名等睇成班苦主一齊玩大佢
淨係狂收訂唔出貨同前排switch騙案有咩分別
咪係,要屌其他商家就學樓主cap圖開post啦
最多幫手推
因為同啲藍絲一樣,自己做錯,就將件事合理化。

「香港警察打人?美國啲警察射死埋啲人添啦!嘈?全世界都係咁!」
飛馬電腦
永不錄用
真係都睇唔過眼要上水
咁都要同其他舖頭比
依家係有貨唔俾以前落咗訂一早承諾好嘅客人,仲要分優先權,例如新砌機嘅客人優先。另外自己又以高者得嘅方式賣俾礦工
其他舖頭係點樣違反今次合同呢?
冇嘅就唔該唔好spin
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我唔直接答你,用例子答
佢同終賠生割咗未?
同埋唔好話呢到屌完無用
由其佢做網店
好多人更加會買之前上網搵下間野誠信有冇問題

呢d鋪 真正搵錢係生客 一部機 水你食幾舊骨
之後d list既價會比出面高小小
你哋趕盡殺絕,就嚟冇嘢好spin
呢個款又真係有浸支那味
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

佢上年壇嘢都未解話
點會
樓主日日追擊
黎緊派埋消費卷
令到佢無埋呢班客
洗理你兒登仔?
你哋都唔係真正客戶
本就你出,錢就佢賺
今次有份搞訂貨嘅鋪頭都起碼會柒一次
仲用翻以前簡單合約訂貨程序
先收訂金 再客等一兩個月囉 有貨等通知
班傻鳩鋪頭以為可以食訂卡客嘅生意
但無諗過啲卡嘅貨量極少
來貨價一日比一日貴
仲要食豬頭骨先入到卡

明知無平卡都仲要keep住收訂
又無講清楚訂貨合約內容
又無統計紀錄邊個客係優先

最後俾假希望人

飛馬嗰仆街有卡又唔派
又唔keep住訂金
又無同客訂時update價錢
唔想蝕錢又偷雞賣俾礦佬
真係好撚黑店

等睇飛馬苦主集體追討
推 垃圾VAN仔之前唔係好鐘意痴花生新聞引多D人睇嫁咩?
呢到好大單砌機網店新聞呀喂 冇膽講呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞